Agadir sarokkanapé

Agadir sarokkanapé
Agadir sarokkanapéAgadir sarokkanapéAgadir sarokkanapé

259,900 Ft

Minőségi sarokkanapé, jó minőségű textilbőr karfákkal, és erős szövet ülőrésszel. Hátradőlve a bútoron megtapasztaljuk, hogy párnái rendkívül kényelmesek. Egy ilyen különleges bútor azonnal a nappali dísze lesz. Kollégáink várják Önt mindennap! Outlet áruház vagyunk, így készletünk gyorsan cserélődik mert minden bútorból pár darab érkezik.

Kategória:

Leírás

Agadir sarokkanapé,

Kiváló textilbőr, ötvözve minőségi szövettel, ezt mind tartalmazza az Agadir sarokkanapé. Külsőre is rendkívül megnyerő ez a szép és igényes sarokkanapé.

Ki ne szeretne egy ilyet otthonra, hiszen rendkívül feldobja a nappali hangulatát egy ilyen igényes és elegáns bútor. A világos szövet remek összhangban van a sötétebb textilbőrrel. Mindkét anyag esetében helytálló az a megállapítás, hogy igen tartós minőséget képviselnek. Ez persze természetes, hiszen német sarokkanapéról beszélünk.

A több méretben és különböző stílusban lévő párnák, kényelmi és dekorációs célt is szolgálnak. Ha kérdése van, hívja kollégáinkat és érdeklődjön az aktuális készletet illetően!

Várjuk hívását hétköznap és hétvégén is!

mérete: 300 cm x 190 cm