Magnum akciós kanapé

Akció!
_MZG4886
_MZG4885_MZG4886_MZG4887_MZG4888_MZG4889

345,900 Ft 199,000 Ft

Magnum kanapé

Elfogyott

Leírás

Magnum kanapé ágyneműtartó funkcióval és habszivacs kialakítással, rugós felfüggesztéssel.

Vegye meg az akciós készlet erejéig!

Ez egy zsákszövet L-alakú ülőgarnitúra ágyazható valamint ágyneműtartó funkciókkal szerelve.

Néhány képet is csatoltunk, amin jobban szemügyre lehet venni. Ha ülőgarnitúrát választunk fontos szempont kell legyen annak a huzatja, hiszen ha nem megfelelő huzattal ellátott darabot veszünk azt meg fogjuk bánni. Különösen a nagy családosoknak és a nagy baráti társaságokat kedvelőknek éri meg egy ilyen ülőarnítúrát beszerezni.

Ez az L alakú kanapé zsákszövet huzattal van ellátva kifejezetten erős és strapabíró, hiszen hosszútávon bizonyította erősségét és erősen elterjedt szövet a mai bútoriparban. Az L-alakú ülőgarnitúra igen praktikus, mivel nem sok helyet foglal mégis az impozánsságának hála kitűnik a tömeg bútorok közül. a színe elegáns így jól illik modern de a klasszikus bútorokkal ellátott nappalikba is. a kényelmi szempont még fontos kell legyen ha egy ilyen ülőalkalmatosságot szerzünk be.

A képen látható ülőgarnitúra nagyon kényelmes és a csepp formájú oldalsó része tökéletes egy kényelmes frissítő olvasáshoz. Az ágy funkciója is igen fontos, hiszen ha szeretnéd, akkor ezen tökéletesen el tudsz te magad, de akár vendéged is aludni és a reggel pompásan fogod magad érezni. nem túlzás, akár hosszú távú alvásra is alkalmas, bár az aranyszabály az, hogy az ágy az a bútor, amin aludni kell az ülőgarnitúra és kanapé ülésre szolgál.

Bútoráruházunk outlet jellege miatt megkérünk, érdeklődj a kiszemelt bútor meglétéről,

hiszen nálunk minden ülőbútor azonnal szállítható így előfordulhat, hogy közben más is lecsaphat rá és elfogyhat a készlet. Munkatársaink készséggel válaszolnak a kérdéseidre, így akár arra is választ kapsz milyen bútorokhoz illik az adott kanapé. Egy ilyen ülőgarnitúra több tíz évig is használható és épp ez az oka annak, hogy nem éri meg ezen spórolni. Most ezt a darabot még jobb áron tudjuk kínálni!

Elérhetőségünk, címünk itt található.