Maxi sarokkanapé

Maxi sarokkanapé
Maxi sarokkanapéMaxi sarokkanapé

149,900 Ft

Fekete szövettel kapható, kényelmes sarokkanapé. Relax állítható fejtámláival nagy kényelemben lehet részünk. Ahogy a képen is látszik állítható az oldaltámla és a fejtámla is. Balos állásban kapható a bútor. Outlet bútoráruház vagyunk, így készletünk gyorsan cserélődik, mivel egy-két darab érkezik mindenből. Ne maradjon le erről az akcióról!

Kategória: Címke:

Leírás

Maxi sarokkanapé,

Maxi sarokkanapé minőségi fekete szövettel kapható üzletünkben. A képen látható balos kialakításban vásárolható meg. Relax fejtámlákkal és oldaltámlával is rendelkezik a bútor, így igazán kényelmes tud lenni a pihenés.

Outlet áruházként általában egyszerre pár darab érkezik minden típusból, így érdemes mindig telefonon érdeklődni a pontos készletet illetően! Ha eljön üzletünkbe, két szinten közel 200 db bútor közül tud választani. Ki is tudja mindegyik bútorunkat próbálni, és ha megtetszik már viheti is haza. Ha nem jött elég nagy autóval ez nálunk nem probléma, tapasztalt szállító kollégáink rövid határidővel otthonába juttatják a nálunk megvásárolt sarokkanapét!

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig a megadott elérhetőségen!

mérete: 275 cm x 205 cm