3 személyes solo kanapé

194,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Világos színben elérhető minőségi kanapé. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Akár három személy is kényelmesen elfér ezen a prémium kanapén. Elegáns stílusa miatt irodákba, stúdiókba is szokták ezt a típust választani. Kollégáink várják megkeresését! A kiszállítást meg tudja beszélni a vásárláskor!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

3 Személyes kanapé akció.

Outlet áruházunkban hatalmas akciókkal, és nagy választékkal várjuk kedves vásárlóinkat! Nálunk minden korosztály megtalálja kedvenc stílusát, az üzletben kb 200 azonnal elvihető ülőbútor található!

Nagyon esztétikus vajszínű kanapé, amely három személy kényelméért szolgál. Érdemes ellátogatni hozzánk és megtekinteni a kanapé kínálatunkat.

A Solo kanapé minőségi szövetből készült. A szövet nagyon kellemes tapintású, stílusa a kanapénak igazán elegáns. Irodába és otthonokba is jó választás ez a bútor. Éveken át örömmel fogja használni a Solo kanapét, ha emellett dönt.

Mivel outlet áruházként működünk, nagyon kedvező árakat tudunk adni a bútorokra. Viszont fontos megjegyezni, hogy mindenből pár darabot kapunk egy szállítmánnyal, így a készletünk nagyon gyorsan cserélődik. Ha megtetszett Önnek a solo kanapé, hívja kollégáinkat, és érdeklődjön elérhető-e jelenleg az üzletben!

A kiszállításban tudunk segíteni! Szeretettel várjuk hívását a hét minden napján hétfőtől-vasárnapig!

Az akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes! Látogasson el üzletünkbe mihamarabb, és lepje meg családját egy minőségi, prémium kanapéval!