Alaksa sarok kanapé

430,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Alaksa sarok kanapé, ülőfelülete erős zsákszövetből készült, mely jobbos állásban érhető el most akciós áron a készlet erejéig! Ahogy a fotók is mutatják, rendelkezik ágyazható funkcióval is ez a prémium bútor. Nálunk minden korosztály talál olyan bútort amit sokáig tud szeretteivel használni! Munkatársaink várják megkeresését!

Elfogyott

Leírás

Alaksa sarok kanapé. Nagyon igényes kialakítású kanapé.

Szeretettel várjuk régi és új vásárlóinkat outlet üzletünkben! Nálunk minden korosztály megtalálhatja álmai kanapéját! Rengeteg féle kanapé található nálunk, ahogy azt az oldalon is látja. Mivel outlet bútorbolt vagyunk, így nálunk a készleten elérhető darabokból jellemzően pár darab van üzletünkben. Telefonon tud érdeklődni a pontos készletről!

A bútor jobbos kialakításban kapható, ahogy a képen is látható, szürke szövettel. Ágyazható funkciója sok pozitívumot rejt magában, hiszen használhatjuk kényelmesen a tv-nézéshez is ezt a funkciót. Illetve ha valakit el kell szállásolni igen kapóra jön egy ilyen plusz funkció, melynek kezelése igazán egyszerű!

Amennyiben kérdése merülne fel a bútorral kapcsolatban, várjuk érdeklődését! A kiszállításban tudunk segíteni, szállító kollégáink nagy tapasztalattal, és precizitással végzik munkájukat! Elér bennünket a hét minden napján hétköznap, és hétvégén is!

Érdemes személyesen is megtekinteni, hiszen biztosan állíthatom első látásra igazi kanapé szerelem lesz. 🙂

Ágyazható funkcióval van szerelve.

Vegye meg míg a készlet tart!