Alcludia kanapé relax funkcióval szerelve

340,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Szürke szövetből készült kanapé, jobbos kivitelben, króm lábakkal. Ülőfelülete kényelmes, szivacsos megoldással készült. Relax állítható fejtámlái és oldaltámláival extra kényelmet generálhat magának. Outlet áruházunkban óriási választékkal várjuk vásárlóinkat! Elérhetőek vagyunk hétvégén is, akciós ajánlataink a készlet erejéig érvényesek!

Elfogyott

Leírás

Alcludia kanapé luxus kivitelben.

Állítható fejtámlák, zsákszövet luxuskanapé elérhető áron. Találja meg nálunk álmai kanapéját és mi ígérjük mindenben a segítségére leszünk. Kanapé akció elérhető ár!

Ki ne lett volna már úgy vele, hogy csak haza akar érni és a kanapén csak úgy el szeretne terülni. Igen ám, de ehhez szükség van egy megfelelő komfortot biztosító kanapéra. Fontos annak szövete, hiszen ha olyan anyagot választunk, mint például a zsákszövet akkor garantáltan a bőrünknek is kedvezünk, de a kényelem szempontjából is ez az egyik legjobb anyag. Online áruházunkban megtalálható az Alcludia kanapé, amely állítható fejtámlákkal rendelkezik, ez egy zsákszövet luxuskanapé elérhető áron.

Nagyon jól illik ez a modern bútorokkal ellátott lakásokba, hiszen ez a szürke szín és a modern kialakítás ezt garantálja az ön számára.

A családosok kedvenc darabja ez, hiszen többen kényelmesen el tudnak férni rajta, de az anyagja olyan hogy jól lehet karban tartani.

A kanapé hosszú évekig akár több tíz évig is szolgálatban lehet. outlet áruházunkból most akciós áron tudja beszerezni ezt a remek kanapét. Vegye, vigye amíg a készlet tart!

Nekünk a legfontosabb a kedves ügyfél és annak a maximális elégedettsége, épp ezért képzett, kedves munkatársaink minden kérdésére megfelelő választ tudnak adni.

Kiváló minőségű kanapé ez, amely rendkívül népszerű és a mai trendet követve letisztult formavilággal rendelkezik.

Épp ez az, amiért megéri emellett dönteni.  Remek választás ez a férfibarlangokba is, hiszen többen elférnek rajta és a meccsnézéstől egészen a videó játékokig mindent lehet rajta heverve csinálni. Nem kell aggódni a foltok miatt sem, hiszen egyszerűen tudja majd tisztítani.

Szóval jöhetnek a barátok, rokonok van, hol helyet foglaljanak, ha az Alcludia mellett teszi le a voksát. Nálunk ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát valamint kanapét tud azonnali elviteli lehetőséggel vásárolni. Nézzen szét még a mai nap során a többi kanapénk közt. Találja meg az Önnek valamint a családjának leginkább megfelelő bútort.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket!