Baleno U formájú ülőgarnitúra

350,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Ágyazható U alakú kanapé. Nagyon esztétikus és minőségi német kanapé ez a szép darab. Akciós áron vásárolható meg nálunk ez a divatos kanapé, ahol az egész család kényelmesen tud majd pihenni. Kollégáinkkal a kiszállítást is megtudja beszélni! Várjuk érdeklődését a megadott elérhetőségeken!

Elfogyott

Leírás

Baleno U formájú szürke kanapé. Prémium minőségben.

Családok számára ideális választás ez a minőségi u formájú ülőgarnitúra. Kellemes szürkés színvilága minden korosztály számára ideális választás lehet. Kényelmes szivacsos ülőrész és háttámlája maximális kényelmet biztosít. Egy ilyen új és minőségi bútor teljesen új színt visz otthonába!

Áruházunk outlet bútorüzletként működik, így hatalmas az elérhető, és azonnal elvihető választék nálunk! Kérje személyesen kollégáink segítségét, akik nagy tapasztalattal tudnak segíteni Önnek a választásban! Elér bennünket a hét minden napján, hétvégén is!

Ha szeretné, otthonába is ki tudjuk szállítani a nálunk megvásárolt bútort, mégpedig rövid határidővel! Ha kérdése merülne fel bármivel kapcsolatban, keresse munkatársainkat!

Nálunk a kiszállítás működik az egész országban! Kollégáinkkal telefonon, vagy személyesen akár a vásárlás alkalmával meg tud beszélni mindent!

Az akciós áraink a készlet erejéig érvényesek. Mivel outlet áruház vagyunk, így minden bútorból pár darab érkezik egyszerre!

Látogassa rendszeresen weboldalunkat, hogy értesüljön akciós kínálatunkról!

Várjuk érdeklődését a hét minden napján!