Bandos kanapé

254,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Bandos kanapé mai stílus méltó képviselője. A modern formavilág jellemzi, szép ízléses színhasználattal. Balos állásban érhető el a bútor, szivacsos ülőrésze és kényelmes párnái valóban élményt adnak tulajdonosának! Szeretettel várjuk érdeklődését! Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Elfogyott

Leírás

Bandos kanapé mai stílus méltó képviselője.

A modern formavilág jellemzi, szép ízléses színhasználattal. Kényelmi funkciókkal gazdagítva, mit a fekvő funkció, a kartámasz, és a szabályozható üléstávolságot biztosító hátpárna. A képen látható díszpárnák is a termék részét képzik, a feltüntetett árban szerepelnek. Ülésfelülete puha párnázott, így kényeztetve Önt. Anyaga textilbőr és zsákszövet. Hozzávetőleges mérete 270×170cm

Egy szép ízléses kanapét keresel? Megtaláltad!

A modern formavilág jellemzi ezt a Bandos kanapét, szép ízléses színhasználattal. Remek módon illik ez a szolid eleganciát képviselő nappalikba, de a modern lakások dísze is lehet.

Kényelmi funkciókkal van gazdagítva, úgy mint a fekvő funkció, a kartámasz valamint a szabályozható üléstávolságot biztosító hátpárna. Egy hosszú nap után nincs is jobb mint egy ilyen kanapén helyet foglalni és pihenni. A kedvenc filmedet is jobban fogod élvezni ha ebben ülve nézed, hiszen olyan anyagból van megvalósítva mely a bőrnek is kedvez.

Fontos megjegyezni, hogy a képen látható díszpárnák is a termék részét képzik, a feltüntetett árban szerepelnek. Online áruházunk egyik legnépszerűbb terméke ez és épp ezért nem éri meg halasztani a rendelést.

A gyerekek is imádni fogják, mivel játszani is lehet rajta. Nem kell aggódj a foltok miatt, hiszen ezeket könnyen el lehet távolítani róla. Ülésfelülete puha párnázott, így kényeztetve mindenkit ki helyet foglal rajta. Anyaga textilbőr és zsákszövet, ami garantálja számodra azt, hogy hosszú év tízeteken át el fog kísérni és nem fog csúnyulni illetve kopni.

Hozzávetőleges mérete 270 × 170 cm, ami lássuk be igen nagy és emiatt remek választás ez akkor is, ha imádod a baráti összejöveteleket, de akkor is, ha nagy a család. Kicsitől a nagyig mindenki megtalálja rajta a helyét, és kényelmesen el tud helyezkedni rajta. Most még jobb áron találod nálunk! Online áruházunk a nap 24 órájában szeretettel várja megkeresésedet.

Ha netán valami nem lenne világos és szeretnéd megkérdezni ezt is meg tudod tenni,

szakértő kollégáink készséggel felelnek minden kérdésére. Ülőgarnitúra és kanapé akciók nálunk mindennaposak, 180 db azonnal vihető kanapét kínálunk eladásra! Válogass kedvedre már a mai nap!