Barry bőr sarok kanapé

404,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

250×150 cm bőr kanapé ágyazható funkcióval Akciós áron kapható most ez a minőségi bőrből készült fehér színű sarokkanapé. Ahogy a fotón is láthatja, jobbos állásban érhető el a bútor. A készleten lévő bútoraink akár azonnal egyénileg el is vihetőek üzletünkből. Ha a szállításban kéri segítségünket, ezt országosan meg tudjuk oldani!

Elfogyott

Leírás

Barry bőr sarok kanapé; Valódi bőr sarokkanapé

Szeretettel várjuk kanapé szaküzletünkben Pomázon, Budapest mellett akciós áron vásárolhat kanapékat. Outlet áruházunkban óriási a választék, nálunk mindenki megtalálhatja kedvenc kanapéját.

A Barry bőr sarokkanapé egy igazán igényes, és kifinomult darab. Elegáns külleme miatt irodákba, és stúdiókba is sokan választják ezt a típust. Vajszínű anyagból készült, így a legtöbb nappaliba igazán jól mutat. Króm lábai nagyon elegáns stílussal ruházzák fel a bútort! Jobbos állásban kapható a sarokkanapé, ahogy az a képeken is látható!

Sokan azért is döntenek az eredeti bőr sarokkanapé mellett, mert jól tudják, hogy ezek a modellek rendkívül sokáig tartanak. Most akciós áron kapható ez a bútor, amíg a készlet tart! Mivel outlet áruház vagyunk, így érdemes kollégáinknál érdeklődni a pontos készletet illetően! Szeretettel várjuk hívását mindennap, hétfőtől-vasárnapig!

Nálunk a minőség, elérhető árral párosul mindenki számára! Látogassa gyakran oldalunkat, hogy értesüljön friss akcióinkról!

A bútorok kiszállítása természetesen lehetséges, mégpedig az egész országban!