Las Palmas kanapé

400,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Fekete-fehér színben elérhető luxus kanapé. A kanapé jobbos állásban érhető el, a készlet erejéig, most nagyon kedvező akciós áron. Erős króm lábai nagyfokú stabilitást adnak a bútornak! Várjuk hívását, érdeklődését! Egy ilyen modern kanapén igazi élmény a pihenés, az egész család együtt elférhet rajta!

Elfogyott

Leírás

Ufók márpedig léteznek: Futurisztikus luxuskivitelű kanapé.

Egy ilyen minőségi kanapé teljesen új színt visz a nappaliba. A modern külső mellett a készítők rendkívül kényelmes habszivacsból készítették az ülőrészt, valamint a háttámlához is ezt használták. Ez biztosítja azt, hogy hosszútávon kényelmesen tudjuk használni a bútort! Amint a képen is látható, jobbos állásban lehet megvásárolni a bútort.

Általában pár hetente érkezik hozzánk új áru, viszont fontos információ, hogy a bútorokból fajtánként a legtöbb esetben egy darab van nálunk készleten.

De bejöhet üzletünkbe személyesen is és ki is tudja próbálni a bútort. Ha szeretné, hogy vigyük ki otthonába a megvásárolt terméket, ezt legtöbbször 3-8 nap között tudjuk megoldani az egész országban. Tapasztalt szállító kollégáink nagy gondossággal viszik ki Önhöz a megvásárolt ülőgarnitúrát.

Szakképzett kollégáink várják hívását, érdeklődését, és ha kéri segítenek a választásban is!

Eléri kollégáinkat a hét minden napján, így hétvégén is! Szeretettel várjuk megkeresését!

Vegyen már ma egy prémium bútort otthonába!