Lia bőr kanapé

400,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Eredeti bőr kanapé, jobbos kivitelben. Most kiváló áron kapható ez a minőségi bútor, amíg a készlet tart! Rendelkezik ágyazható funkcióval is, ahogy az látható is a fotókon! Szeretettel várjuk hívását hétvégén is! A kiszállításban természetesen tudunk segíteni!

Elfogyott

Leírás

Lia bőr kanapé luxus bőrrel bevonva. Ez a bőr kanapé igazi prémium kategóriás kanapé.

Látogasson el hozzánk személyesen és próbálja ki mintadarabunkat. A bútoráruházunkban csak kanapék és ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák találhatóak 1700 nm2-en. Amennyiben ellátogat áruházunkban mi mindenben a segítségére leszünk, a megfelelő bútor kiválasztásában, mert hiszünk az értékteremtésben és abban, hogy az elégedett vásárlónál nincs jobb számunkra sem. 🙂

Ha megtetszett a Lia bőr kanapé nem kell mást tennie csak hívjon minket telefonon érdeklődjön a készletről és jöjjön be üzletünkbe. Nálunk ki is tudja próbálni a bútort, ha kérdése lenne telefonon, vagy személyesen felteheti kollégáinknak.

Látogassa rendszeresen weboldalunkat, így később értesülhet megújult árukészletünkről!

A bútorok kiszállításában természetesen tudunk segíteni, az egész országba működik a kiszállítás, 10 napos határidővel. Budapesti vagy környéki szállítást általában 2-4 nap között tudunk teljesíteni. Vidékre a legtöbb esetben 5-8 nap szokott lenni a szállítási idő.

Ha bármi kérése lenne a szállítással kapcsolatban a szállító kollégáinkkal ezt meg tudja beszélni!

Várjuk érdeklődését, kérdéseit hétfőtől-vasárnapig!