Lous 3 személyes kanapé

180,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Nagyon modern 3 személyes kanapé. Ebben a kanapéban egészen biztosan nagyon kényelmesen tud tévézni, beszélgetni, és pihenni is, hiszen valóban ez a kanapé egy nagyon kényelmes bútordarab. Nagyon sok zsákszövettel lévő kanapé kényelmes, de a német tervezők ez esetben valami valóban különlegest alkottak. Kanapé akció, igazi akció! Látogasson el hozzánk személyesen, hogy megtalálja álmai kanapéját, ülő alkalmatosságát.

Bútoráruházunkban számtalan kanapé és sarokkanapé kínálattal várja a kedves érdeklődését.

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

Nagyon modern 3 személyes kanapé.

Egyik népszerű kanapénk a Lous három személyes változata, mely erős zsákszövet ülőfelülettel rendelkezik. Szürke színben kapható, amíg a készlet tart. A készítők ennél a modellnél is figyelembe vették a kényelmet, és a tartósságot. Mérete ideális, mivel még kisebb helyen is elférhet! Minden korosztályban nagy népszerűségnek örvend ez a típus.

Ha megtetszett a Lous 3 személyes kanapé, érdeklődhet kollégáinknál az aktuális készlet miatt! Áruházunk outlet jelleggel működik, ami készleten van már szállítható is. Ez ehet egyéni szállítás, vagy mi is tudunk ebben segíteni rövid határidővel az egész országban!

Ebben a kanapéban egészen biztosan nagyon kényelmesen tud tévézni, beszélgetni, és pihenni is, hiszen valóban ez a kanapé egy nagyon kényelmes bútordarab. Nagyon sok zsákszövettel lévő kanapé kényelmes, de a német tervezők ez esetben valami valóban különlegest alkottak. Kanapé akció, igazi akció! Látogasson el hozzánk személyesen, hogy megtalálja álmai kanapéját, ülő alkalmatosságát.

Bútoráruházunkban számtalan kanapé és sarokkanapé kínálattal várja a kedves érdeklődését.