Mika kanapé

319,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Mika kanapé jól variálható modern megjelenésű termék, divatos színvilággal. Szürke szövettel kapható a bútor, mely kiválóan ellenáll a mindennapi használatnak is. Ágyazható funkcióval is bír ez a kiváló darab, valamint ágyneműtartó is van benne. Outlet áruházunkban két szinten közel 200 féle ülő bútorral várjuk a kedves vásárlókat!

Elfogyott

Leírás

Mika kanapé jól variálható modern megjelenésű termék, divatos színvilággal.

Kellemes formavilága rabul ejtő, igazán sokrétű funkcionalitással. Nem túl kocka, nem is retró. Anyaghasználatát tekintve, szövet, de annak is strapabíróbb változata. Funkcióit tekintve, fekvő funkció akár két ember számára, kartámasz, és ágyazható funkció, és ágyneműtartóval is rendelkezik. Alacsony háttámlás kialakítás mely állítható, a biztos kényelem érdekében.

Mérete:265×170 cm

Mika kanapé

Egy sokrétű funkcionalitással rendelkező kanapéra lenne szükséged, mivel minden kis helyet maximálisan ki szeretnél használni a lakásodban? Ez esetben a Mika kanapé a neked megfelelő választás, hiszen ez nem csak egy egyszerű kanapé, jól variálható modern megjelenésű termék, divatos színvilággal.

A divatos színvilágnak köszönhetően remekül fog illeszkedni a Te nappalidba is legyen az modern stílusú vagy a letisztultabb retro világot képviselő. Kellemes formavilága rabul ejtő, ez lehet a nappali középpontja.

Ez a darab minden forintját megéri, erős jól bírja a hétköznapi strapát, többen is kényelmesen l tudnak rajta férni, a baráti beszélgetésekhez ennél jobb kanapé nem fogsz találni, sokrétű funkcionalitással bír, nem túl kocka, nem is retro. Amennyiben az anyaghasználatát nézzük, ez szövetből van, de annak is strapabíróbb változata. Nemcsak, hogy a strapát bírja, de a tisztítása is egyszerű, nem kell aggódj amiatt ha netán kiömlik rá valami.

Rendelkezik fekvő funkcióval is ami sokszor nagyon hasznos tud lenni, ketten kényelmesen pihenhetnek rajta. Nem kell aggódj eztán, hogy mi lesz ha az esti parti után nem tud mindenki hazamenni, hiszen lesz hol aludjon. De akár napi rendszerességgel is lehet rajta aludni, ezt használhatod ágyként is, a pihentető alvás garantált rajta. És minden bizonnyal sokakban felmerül a kérdés, hogy mi lesz az ágyneművel?

Nos, ez a kiváló kanapé ágyneműtartóval is rendelkezik a kartámasz, és ágyazható funkció mellett.  Annak köszönhetően, hogy nem túl kocka és nem is retro nem kell aggódj, hogy illeszkedik-e vagy sem a nappalidba, hiszen ez lehet a legszebb bútor a lakásban nem túlzás azt mondani, hogy igazi dísze lehet neki. A kényelemről az alacsony háttámlás kialakítás gondoskodik mely állítható, mérete: 265 × 170 cm. A rendelésed le tudod adni akár most is!

kanapék, outlet akciós áron, ezen a címet található áruházunk.