Montana kanapé 3+2+1

634,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Nagyon kényelmes és igényes bútor. A plüsshatású szövet rendkívül kellemes érzést biztosít. Minőségi bútorról van szó! Várjuk szeretettel üzletünkben! Kollégáink várják hívását! Elér bennünket a hét minden napján, hétvégén is! A kiszállítás megoldható nálunk! Nálunk minden bútor ami készleten van, személyesen kipróbálható!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

ágyazható és ágyneműtartós luxus kanapé

3+2+1 Plüss szövettel, amely nagyon tartós és valódi kézműves termék. Áruházunkban sok szeretettel várunk mindenkit! Régi és új vásárlóinknak is nagy akciókkal kedveskedünk a készlet erejéig! A szövet rendkívül selymes tapintással bír, élmény helyet foglalni egy ilyen prémium bútoron. a nappali képét teljesen megváltoztatja pozitív irányba egy ilyen bútor.

Mivel outlet áruház vagyunk, így a legtöbb esetben egy bútorból egy darab érkezik hozzánk. Ezért sem tudjuk 100%-ig garantálni az interneten feltüntetett elérhető készletet, hiszen gyorsan cserélődik, mivel üzletünkben folyamatos a vásárlás hétfőtől-vasárnapig.

Igyekszünk gyorsan frissíteni a készletet weboldalunkon, hogy Ön mindig a legaktuálisabb készletet lássa. Ha szeretne házhoz szállítást kérni , nálunk ez is megoldott. Nagy tapasztalattal rendelkező szállító kollégáink nagy odafigyeléssel viszik ki Önhöz a nálunk megvásárolt bútorát. A kiszállítási idő általában 2-7 nap között szokott lenni átlagos esetben. Várjuk érdeklődését, a hét minden napján hétfőtől-vasárnapig!

Akciós ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Kollégáink várják hívását!