Montego kanapé

340,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Montego kanapé a biztos és látványos kényelmet szolgáló garnitúra. Modern megjelenéssel teszi varázslatossá otthonát. A minőségi szövetnek és varrásnak köszönhetően elragadó látványt biztosít

Elfogyott

Leírás

Montego kanapé a biztos és látványos kényelmet szolgáló garnitúra.

Modern megjelenéssel teszi varázslatossá otthonát. A minőségi szövetnek és varrásnak köszönhetően elragadó látványt biztosít, e-mellett a relax funkció pedig a páratlan kényelmet szolgálja. Ülőfelülete minőségi rugó szivaccsal borítva. Kellemes világos szürke mintázatos színvilág. Alacsony háttámlás kialakítás, állítható fejtámasszal, és kéztámasz funkcióval. Több ember számára nyújt kényelmes pihenést, tegye próbára.

Méretei: 250×205

Termék készet információ: 30/8622658

Montego kanapé formái lekerekítettek, ami sokkal barátságosabbá valamint csalogatóbbá teszi a kinézetét, ráadásul igen kényelmes is.

A kialakításának hála bármely testhelyzetben remekül tud pihenni az ember egy falatozás utáni szieszta alkalmával, vagy egy esti meccsnézés során. A kanapék sajátossága, de a Montego kanapéé különösképp, hogy minden baráti összejövetelt kellemesebbé tudnak tenni, mivel méreteik miatt sokan elférnek rajta. Ráadásul egy eszmecsere alkalmából sokkal diszkrétebb hangulat jön létre a társaságban, mivel az emberek egymás szemébe nézve tudnak beszélni.

Ennek a kanapénak a színe is olyan, hogy remek módon illeszkedik a legtöbb lakásba, mindenhol jól mutat és a lakás díszévé válik, ez a biztos és látványos kényelmet szolgáló garnitúra. Modern megjelenése van, de a klasszikusabb stílusú lakásban is helyt tud állni, varázslatossá teszi otthonát. A minőségi szövetnek valamint varrásnak hála pompás látványt biztosít, e-mellett relax funkcióval is rendelkezik, ez pedig a páratlan kényelmet szolgálja.

Ülőfelülete minőségi rugó szivaccsal van borítva, így hosszabb időt eltöltve is maximális kényelmet garantál. Kellemes világosszürke mintázatos színvilága, a gyerekek tetszését is el fogja nyerni. Alacsony háttámlás kialakítás, állítható fejtámasszal, és kéztámasz funkcióval még kényelmesebbé teszi a rajta eltöltött időt. Méretei miatt 250×205 garantáltan több ember számára nyújt kényelmes pihenést.

Ne essünk abba a hibába, hogy egy ember számára próbálunk megfelelő kanapét beszerezni és a többiek igényeire pedig nem figyelünk. Fontos, hogy mindenkinek tetsszen a kanapé, amit a nappaliba teszünk épp ezért a Montego ideális választás, mivel ez kicsitől nagyik mindenki tetszését elnyeri. Ha szingli vagy akkor is remek választás, de akkor is, ha már nagycsaládosként éled a mindennapjaidat. Webáruházunkban a nap 24 órájában le tudod adni a rendelésed, de személyesen is várunk áruházunkba, ahol szakértő kollegáink készséggel válaszolnak az esetleges kérdéseidre is!