Motti kanapé

330,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Ágyazható szövet kanapé. Jobbra, és balra is szerelhető funkcióval rendelkezik a bútor. Kényelmes ülőfelülettel rendelkezik, párnáit tetszés szerint tudjuk áthelyezni oda, ahol nekünk a legkényelmesebb. További leírást lejjebb olvashat a kanapéról!

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

Ágyazható kanapé, jobbra, balra szerelhető,

Szürke és fekete kombinációban kapható a Motti kanapé. A fekete rész textilbőrből készült, az ülőrész és a nagyobb párnák erős, minőségi szövetből lettek kialakítva. A fekete kiválóan harmonizál a szürkével, ezt láthatjuk ennél a bútornál is. Különlegessége abban áll a Motti kanapénak, hogy jobbra és balra is szerelhető, tehát teljesen mindegy melyik sarokba illene ez a kanapé az otthonában, mindkét oldal mellett lehet dönteni.

Ágyazható és ágyneműtartós extra funkciókkal szerelve. Ez a kanapé gyakorlatilag mindent tud... Tekintse meg bútoráruházunkban, ahol azonnal elvihető állapotú kanapék várják akciósan. Várjuk érdeklődését telefonon és személyesen is, hétköznap és hétvégén egyaránt!

Nálunk a bútorok kiszállítása az egész országban megoldott. Tapasztalt kiszállítást végző munkatársaink rövid határidővel vállalják a bútorok kiszállítását. A szállítási idő függ attól is, hogy hova kellene szállítani a bútort. Budapesti szállításnál 2-4 nap szokott lenni az átlagos idő, vidéki címre 10 napon belül tudjuk vállalni a bútorok kiszállítását.

Várjuk megkeresését!