Nika U-alakú garnitúra

395,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Zsákszövet u alakú garnitúra. Erős zsákszövetből készült az ülőfelület. Az ülőrész szivacsos és rugós kialakítással bír. Masszív króm lábai nagyon stabil tartást adnak a bútornak. Várjuk érdeklődését mindennap! Minden bútorból pár darab érkezik egyszerre, így érdemes sietnie a választással, ha megtetszett egy bútor.

Elfogyott

Leírás

Nika U-alakú kanapé, garnitúra

Zsákszövet, légáteresztő huzattal kárpitozva. Prémium kategóriás alapanyagokkal, rugós és prémium kategóriás szivaccsal felépítve.

Most rendkívül akciós áron vásárolható meg nálunk ez a modern és minőségi bútor. Ha ránézünk a bútorra elfog bennünket egyfajta prémium érzet. Méretéből adódóan itt aztán egyszerre egy komplett család is tud pihengetni, játszani vagy nézni a  tv-t. Biztosan Ön is eljátszott már a gondolattal milyen lenne ha a nappalijában egy ilyen prémium bútor lenne.

Az anyaga a bútornak nagyon jó minőségű, sűrű szövésű szövetből készült. Ezek a darabok a mindennapi használatra készültek modern kialakítással. Szürke színe miatt nagyon népszerű a vásárlók körében. Szivacsos ülőfelülete igazán kényelmes, háttámlái jó támasztékot adnak a hátunknak.

A kiszállítás nálunk rövid határidővel az egész országban megoldható!

Budapesti vagy környéki szállítást általában 2-4 napon belül tudunk vállalni, vidéki cím esetén, legtöbbször 5-8 nap a szállítási idő!

Vásároljon családjának már ma egy prémium ülőgarnitúrát nálunk! Elér minket a hét minden napján!