Picanto kanapé

204,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Picanto kanapé, ágyazható és ágyneműtartós. Fehér és szürke színekkel kapható ez a kényelmes és fiatalos kanapé. Nagyon praktikus benne, hogy rendelkezik ágyazható résszel is! Outlet áruházunkban széles választékkal várjuk kedves vásárlóinkat! Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

 

Elfogyott

Leírás

Picanto kanapé, ágyazható és ágyneműtartós.

Nagyon kényelmes és igényes kialakítású kanapé, amely valóban alkalmas alvásra és sziesztázásra egyaránt. A fehér és a szürke szín kiváló kombinációját látjuk ebben a bútorban. Ágyazható résszel is rendelkezik ez a bútor,melyet a képeken is látunk!

Üzletünkben több mint 200 féle kanapé közül választhatja ki azt, amelyik legjobban megfelel az elképzeléseinek. Kollégáinkhoz kérdéseivel forduljon bátran! Nagyon fontos, hogy a mindennapi használatra rendkívül alkalmas habszivacsot használtak a gyártók.

Biztos lehet abban, hogy sok éven át örömmel tudja majd használni ezt a kiváló kanapét.

Ha valóban megtetszett Önnek bejöhet személyesen is hozzánk és ki is tudja próbálni. Azért nem érdemes sokáig várni a döntéssel, mert minden bútorunkból legtöbbször egy-két darab van készleten nálunk.

Elér bennünket a hét minden napján! A kiszállításban tudunk segíteni! Budapestre, és vidékre is vállaljuk a bútorok kiszállítását! A szállítási idő a legtöbb esetben 2-7 nap között megoldható!

Várjuk érdeklődését! Vegyen nálunk már ma egy minőségi kanapét!