Poppenburg sarokkanapé

295,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Ágyazható, szövetből készült sarokkanapé. Balos kivitelben kapható, ahogy a képen is látszik. Magas háttámlája nagyon kényelmesen támasztja meg hátunkat! Várjuk érdeklődését! Elér bennünket a hét minden napján!

Elfogyott

Leírás

Poppenburg kanapé, sarokkanapé, ágyazható funkcióval szerelve.

Ágyazható kanapé, bordó elegáns szövettel és légáteresztő alapanyagok felhasználásával készítve. Nagyon kényelmes és az ágy funkciója kifejezetten könnyedén és azonnal nyitható, amely megkönnyíti az ágyazást. Kényelmes vendégágy funkciót kapott ez a sarokkanapé amely akár hosszútávon is kényelmes alvást biztosít.

Kellemes bordó árnyalattal bír a Poppenburg sarokkanapé. A szövet igazán kellemes tapintással bír, élmény ráülni mert nagyon kényelmes is a Poppenburg sarokkanapé. A szövetanyag természetesen minőségi szövetből készült, szem előtt tartva a hosszú távú használatot. A kanapé ülőrésze és háttámla része egyaránt szivacsos megoldással készült, amelyhez a legjobb német minőségű bútorhoz való szivacsot használták a gyártók.

Ahogy a fotón is látható, balos állásban kapható a bútor. A kiszállítást nyugodtan ránk bízhatja, tapasztalt kollégáink nagy gondossággal viszik ki a megadott címre a bútort!

Elér minket hét közben, és hétvégén is! Várjuk érdeklődését szeretettel! Vegye meg nálunk most akciós áron kiválasztott bútorát, az akciós ajánlat a készlet erejéig tart!