Ray P garnitúra

334,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Ray P garnitúra, egy igazán fiatalos lendületes kialakítású fém lábakon álló kanapé. Ez a kiváló minőségű kanapé relax fejtámlákkal rendelkezik, és ágyazható funkcióval is rendelkezik. Balos kivitelben kapható, a készlet erejéig! A kiszállításban természetesen tudunk segíteni!

Elfogyott

Leírás

Ray P garnitúra, egy igazán fiatalos lendületes kialakítású fém lábakon álló kanapé. Szép formatervezés jellemzi, alacsony háttámlával, extra állítható fejtámasz és kartámasz funkcióval. Színé hófehér a lábazatán, mely a tisztaság érzetét sugallja, világos az ülő felületén. Anyagát tekintve zsákszövet, mely ellenáll a kopásnak, és elhasználódásnak. A kanapé ágyazható kivitel. Elrendezését tekintve sarok kanapé. Jelenleg akciós áron vásárolhatja meg üzletünkben.
Mérete: 190×275cm

Ray P garnitúra, kanapé

Ha egy megfelelő kanapé kéne a High-tech stílusú lakásodba, akkor ennél jobbat keresve sem fogsz találni!  A Ray P garnitúra, egy igazán fiatalos lendületes kialakítású fém lábakon álló kanapé. Gyönyörű formatervezés jellemzi a kényelmet pedig az alacsony háttámlával, extra állítható fejtámasz és kartámasz funkcióval tudja garantálni a számodra.

Színé hófehér a lábazatán, mely a tisztaság érzetét sugallja, világos az ülő felületén. Ezt a kanapét megvásárolva egy időtálló kanapét vásárolsz, hiszen anyagát tekintve zsákszövet, mely ellenáll a kopásnak, és elhasználódásnak és a tisztítása is egyszerű. A kanapé ágyazható kivitel, ketten nagyon jó aludhatnak rajta. Reggel felkelve senkinek nem fog fájni a háta nem fog sajogni a nyaka.

A High-tech stílus mellett még sok más stílusú lakásban is tökéletesen jól mutat ez a kanapé, amely színének köszönhetően passzol úgy a világos, mint a sötétebb színnel rendelkező falakhoz is. Elrendezését tekintve sarok kanapéról beszélünk, s ennek köszönhetően nem foglal sok helyet, mérete: 190 × 275 cm.  Jelenleg akciós áron vásárolhatod meg üzletünkben és online áruházunkban is. Nem kevesebb, mint 180 darab azonnali napéval várunk, több éves szakmai tapasztalatunk van online értékesítés terén.

Ha bármi kérdésed akadna, felteheted, szakértő kollégáink készséggel és nagy szakértelemmel tudnak válaszolni majd.

Elmúlt az az idő, amikor feltétlen ki kellett mozdulj azért, hogy kanapét vásárolj, ezt a csodás Ray P garnitúrát is megrendelheted otthonod kényeméből mindössze néhányat kattintva.

Kizárólag olyan kanapékat kínálunk eladásra, melyek kiállják az idő próbáját és nem kell aggódni amiatt, hogy néhány hónapos, éves használat után veszít esztétikájából. A nálunk kapható kanapék mindegyike több tíz évre szól és igazi gyöngyszeme lesz majd a lakásodnak. Minden webshopunkban kapható kanapéról pontos leírást csatolunk és néhány képet is készítettünk, hogy még könnyebb legyen a döntés.

elérhetőségünk