Roberto kanapé

324,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Roberto kanapé. Szép formatervezés jellemzi, alacsony háttámlával és kartámasz funkcióval, kényelmes pihenésre csábít. Plüssös szövetből van ez a külsőre is megnyerő bútor. Kényelmes párnákkal rendelkezik, az ülőrésze kényelmes habszivacsból lett kialakítva. Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Elfogyott

Leírás

Roberto kanapé. Szép formatervezés jellemzi,

alacsony háttámlával és kartámasz funkcióval, kényelmes pihenésre csábít. Tagadhatatlan, hogy első ránézésre szeretné az ember kipróbálni, bele huppanni. Színé hófehér, mely minden esetben a tisztaság érzetét sugallja. Anyagát tekintve mikro plüss. Elrendezését tekintve U-alakú. Funkciói: kartámasz, ágyazható, ágyneműtartó. Meglehetősen mély ülőfelülettel rendelkezik, díszpárnái által szabályozható kényelmet biztosít. Akciós áron vásárolhatja meg üzletünkben, de a kanapé méreteire legyen tekintettel.
Mérete:185×215×340cm

Roberto kanapé

Egy sokrétű funkcionalitással rendelkező kanapéra lenne szükséged, mivel minden kis helyet maximálisan ki szeretnél használni a lakásodban?

Ez esetben a Mika kanapé a neked megfelelő választás, hiszen ez nem csak egy egyszerű kanapé, jól variálható modern megjelenésű termék, divatos színvilággal. A divatos színvilágnak köszönhetően remekül fog illeszkedni a Te nappalidba is legyen az modern stílusú vagy a letisztultabb retro világot képviselő. Kellemes formavilága rabul ejtő, ez lehet a nappali középpontja.

Ez a darab minden forintját megéri, erős jól bírja a hétköznapi strapát, többen is kényelmesen l tudnak rajta férni, a baráti beszélgetésekhez ennél jobb kanapé nem fogsz találni, sokrétű funkcionalitással bír, nem túl kocka, nem is retro. Amennyiben az anyaghasználatát nézzük, ez szövetből van, de annak is strapabíróbb változata. Nemcsak, hogy a strapát bírja, de a tisztítása is egyszerű, nem kell aggódj amiatt ha netán kiömlik rá valami.

Rendelkezik fekvő funkcióval is ami sokszor nagyon hasznos tud lenni, ketten kényelmesen pihenhetnek rajta.

Nem kell aggódj eztán, hogy mi lesz ha az esti parti után nem tud mindenki hazamenni, hiszen lesz hol aludjon.

De akár napi rendszerességgel is lehet rajta aludni, ezt használhatod ágyként is, a pihentető alvás garantált rajta. És minden bizonnyal sokakban felmerül a kérdés, hogy mi lesz az ágyneművel? Nos, ez a kiváló kanapé ágyneműtartóval is rendelkezik a kartámasz, és ágyazható funkció mellett.

Annak köszönhetően, hogy nem túl kocka és nem is retro nem kell aggódj, hogy illeszkedik-e vagy sem a nappalidba, hiszen ez lehet a legszebb bútor a lakásban nem túlzás azt mondani, hogy igazi dísze lehet neki. A kényelemről az alacsony háttámlás kialakítás gondoskodik mely állítható, mérete: 265 × 170 cm. A rendelésed le tudod adni akár most is!