romina sarokkanapé

430,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Romina sarok kanapé, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható, ahogy a fotókon is láthatja. Szivacsos ülőrésszel rendelkezik a bútor, illetve nagyon kényelmes párnák támasztják meg ideálisan a hátunkat, amiket tetszés szerint áthelyezhetünk. Kollégáink várják hívását a hét minden napján! Vegyen már ma egy minőségi ülőbútort üzletünkben!

Elfogyott

Leírás

Balos állású szövet bútor, mely rendkívül kényelmes. 325x155 ágyazható és ágyneműtartós kanapé, luxus kivitelű német minőségi bútor.

Outlet áruházunkban kb 200 db azonnal elvihető ülőbútor van készleten, a pontos készletet illetően, érdeklődjön kollégáinknál.

A romina sarokkanapé kellemes, világos színvilággal rendelkezik, balos állásban kapható. anyagát illetően erős zsákszövetből készült, amely nagyon ellenáll a mindennapi használatnak. Sokan választják ezt az erősebb szövetet olyan otthonokba, ahol esetleg kisgyermek is van netán egy kis házi kedvenc teszteli a bútor strapabírását, mert nagyon sokáig tartanak ezek a típusú bútorok.

Elér bennünket a hét minden napján személyesen, és telefonon is. A bútorok kiszállítását nyugodtan ránk bízhatja, mert tapasztalt kiszállító kollégáink nagy odafigyeléssel végzik munkájukat rövid határidővel. A kiszállítás általában Budapesten belül pár nap alatt megoldható, vidéki cím esetén jellemzően 4-7 nap között tudjuk vállalni a bútorok kiszállítását!

Ha bármivel kapcsolatban segíthetünk Önnek, kérem forduljon kollégáinkhoz!

Elér bennünket a hét minden napján, hétfőtől-vasárnapig! Akciós ajánlatunk a készlet erejéig tart!

sarokkanapé