Santa-Fe kanapé

520,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Bordó színű sarokkanapé. Ágyazható, ágyneműtartós kivitelben érhető el, amíg a készlet tart. Relax támlái állíthatóak. ahogy a fotón is látható a bútor, jobbos állásban érhető el nálunk! Kollégáink várják érdeklődését, ha információra lenne még szüksége bármivel kapcsolatban!

Elfogyott

Leírás

Santa-Fe kanapé bordó színben.

Nagy választékkal várjuk szeretettel vásárlóinkat! Nálunk minden korosztály megtalálja álmai bútorát, hiszen van nálunk egészen futurisztikus, modern bútor is, valamint konzervatívabb forma. Fontos, hogy pomázi áruházunkban kb 180 db azonnal elvihető bútor található!

A Santa Fé kanapé egy nagyon kényelmes, és különleges bútor. A nappalit teljesen újjá varázsolja egy ilyen bútor. A bordó és a fekete szín nagyon szépen harmonizál egymással. Ezeket a színeket látva nagyon energikusak leszünk a nap minden szakaszában. Relax állítható fejtámlái és oldaltámlái több fokozatban fixálhatóak.

Ágyazható és ágyneműtartós kivitel, amely állítható háttámlával rendelkezik és plusz kényelemért relaxos fejtámlát is kapott.

Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, ahogy a képeken is látszik. Ágyneműtartója megkönnyíti az ágyneműk tárolását!

A kiszállítást bátran ránk bízhatja, ebben országosan tudunk segíteni! Nemcsak Budapestre, hanem vidékre is ki tudjuk szállítani a nálunk vásárolt bútort.

Vásároljon még ma egy kiváló, és minőségi bútort családjának!

Elér bennünket a hét minden napján!