Zsákszövet L-alakú ülőgarnitúra s.sz.:1706

314,500 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Erős szövetből készült L-alakú ülőgarnitúra. Szürke szövettel kapható a bútor, kényelmes párnákkal ahogy látható a képen! Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra. Készletünk gyorsan cserélődik, áruházunk outlet jellege miatt. Siessen, ne maradjon le az akcióról.

mérete: 260 x 170cm

Leírás

Zsákszövet L-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartó funkciókkal szerelve.

A zsákszövet huzat kifejezetten erős és strapabíró, hiszen hosszútávon bizonyította erősségét és nagyon elterjedt szövet a mai bútoriparban. Az L-alakú ülőgarnitúra nagyon praktikus, hiszen viszonylagosan kevés helyet foglal mégis az impozánsságának köszönhetően kitűnik a tömeg bútorok közül. Nagyon kényelmes és a csepp formájú oldalsó része alkalmas egy kényelmes pihentető olvasáshoz. Az ágy funkciója akár hosszútávú alvásra is alkalmas lehet, bár az aranyszabály az, hogy az ágy az a bútor, amin aludni kell az ülőgarnitúra és kanapé ülésre szolgál.

Bútoráruházunk outlet jellege miatt kérjük érdeklődjön a kiszemelt bútor meglétéről, hiszen nálunk minden ülőbútor azonnal szállítható így előfordulhat, hogy közben más is lecsaphat rá és elfogyhat a készlet.

Bútoráruház

elérhetőségünk

További kanapét és ülőgarnitúrákat itt találhat

Ez egy zsákszövet L-alakú ülőgarnitúra ágyazható valamint ágyneműtartó funkciókkal szerelve.

Néhány képet is csatoltunk, amin jobban szemügyre lehet venni. Ha ülőgarnitúrát választunk fontos szempont kell legyen annak a huzatja, hiszen ha nem megfelelő huzattal ellátott darabot veszünk azt meg fogjuk bánni. Különösen a nagy családosoknak és a nagy baráti társaságokat kedvelőknek éri meg egy ilyen ülőgarnitúrát beszerezni.

Ez az L alakú ülőgarnitúra zsákszövet huzattal van ellátva kifejezetten erős és strapabíró, hiszen hosszútávon bizonyította erősségét és erősen elterjedt szövet a mai bútoriparban. Az L-alakú ülőgarnitúra igen praktikus, mivel nem sok helyet foglal mégis az impozánsságának hála kitűnik a tömeg bútorok közül.

A színe elegáns így jól illik modern de a klasszikus bútorokkal ellátott nappalikba is.

A kényelmi szempont még fontos kell legyen ha egy ilyen ülőalkalmatosságot szerzünk be. A képen látható ülőgarnitúra nagyon kényelmes és a csepp formájú oldalsó része tökéletes egy kényelmes frissítő olvasáshoz. Az ágy funkciója is igen fontos, hiszen ha szeretnéd, akkor ezen tökéletesen el tudsz te magad, de akár vendéged is aludni és a reggel pompásan fogod magad érezni. nem túlzás, akár hosszú távú alvásra is alkalmas, bár az aranyszabály az, hogy az ágy az a bútor, amin aludni kell az ülőgarnitúra és kanapé ülésre szolgál.

Bútoráruházunk outlet jellege miatt megkérünk, érdeklődj a kiszemelt bútor meglétéről, hiszen nálunk minden ülőbútor azonnal szállítható így előfordulhat, hogy közben más is lecsaphat rá és elfogyhat a készlet. Munkatársaink készséggel válaszolnak a kérdéseidre, így akár arra is választ kapsz milyen bútorokhoz illik az adott kanapé. Egy ilyen ülőgarnitúra több tíz évig is használható és épp ez az oka annak, hogy nem éri meg ezen spórolni. Most ezt a darabot még jobb áron tudjuk kínálni!