Elérhetőség, nyitva tartás

Ügyfélszolgálat:

Személyre szabott kiszolgálásban szeretnénk kiszolgálni igényeit.

Írjon ügyfélszolgálatunkra, vagy kérjen ingyenes visszahívást, hogy mielőbb segítségére lehessünk.

Keresse szakértő, kollégánkat.
Telefon:  06 30/9 444 037

Budapest 1044 Váci Út 40. A BÚTORVÁROS feliratot keresse a telephelyen!

terkep

Nyitva tartás:

hétfőtől - péntekig : 10:00-18:00

Szombat: 09:00-15:00

Vasárnap: Zárva

Telefon:  06 30/9 444 037

Kovács-Gergely

Címünk: 
 
  • Budapest 1044 Váci Út 40. A BÚTORVÁROS feliratot keresse a telephelyen!
  • Telefon: 06 30/9 444 037
  • E-mail: butoreladas@gmail.com
Hívjon bizalommal vagy kérjen tőlünk visszahívást!
Készségesen válaszolok minden kérdésre!

Kanapé és ülőgarnitúra áruházunkban számtalan garnitúrát talál, ami azonban folyamatosan változik! Bemutatótermünk több mint 1100 nm-en folyó kínálatot biztosít. A termékek összehangolása a weboldalunkkal nem minden esetben megvalósítható. Kanapé áruházunkban minden termékből egy-egy darab van, ezért kérjük a termék iránt minden esetben előzetesen érdeklődjön! Megtisztelő bizalmát köszönjük, és várjuk látogatását!

Ideális ülőgarnitúra és kanapé – döntsön megfontoltan!

Tippek a vásárlás megkönnyítésére:

Vannak álmaink, és így van ez az ülőgarnitúra és a kanapé esetében is. Azonban rendkívül fontos, hogy ezeket kellőképpen összehangoljuk az otthonunkkal. Bizonyos lépéseket feltétlenül meg kell tennünk, mielőtt megtekintenénk a repertoárt. Csak hogy a végén ne érjen bennünket csalódás…

Ülőgarnitúra és kanapé – a méretek ismerete

Talán az első és legfontosabb lépés, hogy szó szerint felmérjük a terepet. Számszerűsítve kell látnunk, mekkora hely van az ülőgarnitúra és a kanapé számára. Belekalkulálva a radiátorokat, illetve az egyéb beépített bútorelemeket vagy kéményt, tudnunk szükséges, mekkora ülőgarnitúra és kanapé jöhet számításba.

A számok ismeretében szűrhetünk, hogy mely típusú ülőgarnitúra vagy kanapé jöhet számításba: 3-2-1, 3-1-1, sarok, avagy U-alakú megoldás.

Ülőgarnitúra és kanapé – a szoba sajátosságaira hangolva

Érdemes figyelembe venni, hogy a nappali milyen speciális méretekkel rendelkezik. Gondolunk itt a belmagasságra, hiszen az alacsony belterek esetében szerencsésebb, ha az ülőgarnitúra és a kanapé háttámlája is alacsonyabb.

A kisebb alapterületű nappalikba az előbb említett aránytalanságok elkerülése miatt ugyancsak kevésbé javasoljuk a monumentális ülőgarnitúra és kanapé használatát. Azon kívül, hogy nem mutatós, praktikusnak sem mondható.

Kisebb terekben pedig a több kisebb darabból álló ülőalkalmatosság alkalmazása szerencsésebb.

Ülőgarnitúra és kanapé kemény helyzetekre – avagy gyerekek a családban

Ahol kisebb gyerekek vannak, három dolgot feltétlenül figyelembe kell venni: az ülőgarnitúra és a kanapé legyen strapabíró, lemosható és balesetmentes.

Ülőgarnitúra és kanapé – színharmónia

A színeket illetően természetesen mindenki ízlése eltérő, de vannak olyan „szabályok”, melyeket nem árt betartani ülőgarnitúra és kanapé vásárlása esetében.

Ilyen apró szabály, hogy több szín használata esetén is maximum 2-3 fajta színt ötvözzünk. Például egy fehér háttér előtt (fal, többi bútor) 1-2 domináns szín használata az ülőgarnitúra és a kanapé esetében nagyon feldobja a teret, az ülőalkalmatosságra tereli a figyelmet.

Nagyon harmonikus hatást nyújt az a megoldás, amikor egy szín eltérő árnyalatait alkalmazzuk. Ez persze nem is olyan egyszerű dolog, mint gondolnánk!

Semleges – fekete vagy fehér – színű ülőgarnitúra és kanapé esetében a fallal, szőnyeg, egyéb bútorok színe sokkal inkább rá van bízva az egyéni ízlésre.

Ülőgarnitúra és kanapé – minták használata

Amennyiben a falon vagy a szőnyegen nagy minta található, az ülőgarnitúra vagy kanapé legyen inkább egyszínű – illetve fordítva. Kisebb minták esetében pedig ügyeljük, hogy a mintázatok ne üssék egymást!

Ülőgarnitúra és kanapé – anyagvariációk

A textil melegebb hatást kelt, a bőr pedig jóval tartósabb és elegánsabb megoldás. A manapság olyannyira kedvelt textilbőr is nagyon ízléses, azonban a textilhez hasonlóan kevésbé tartós anyag.

kanapé és ülőgarnitúra 3-2-1

Egyéb érdekes tudnivalók ülőgarnitúra és kanapé vásárlás előtt

  • Ha macska van a háztartásban, a mikroszálas megoldást javasoljuk a karmok ellen.
  • Az ülőgarnitúra és a kanapé ülőmagasságát nézve vegyük figyelembe, hogy a televízió milyen magasságban van, kényelmes-e a szemnek.
  • A karfa mérete és párnázottsága akkor lényeges szempont, ha előreláthatólag sokat lustálkodunk rajta.
  • Kihúzhatóság: ez akkor lényeges szempont, ha szeretnénk olykor vendéget fogadni, egyébként nem érdemes növelni az ülőgarnitúra vagy kanapé súlyát.

Mentés