Vásárlói tájékoztató

Kedves kanapé vásárlóink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy ránk találtak. Először is engedjék meg, hogy pár gondolatban összefoglaljam, hogy mi miben vagyunk mások,

mint a többi bútoráruház. Kiemelném az egyik fő erősségünket:

A nálunk vásárolt kanapé az Ön otthonának az ékessége lesz, így ennek tudatában számunkra fontos és elengedhetetlen a szakértői kiszolgálás. Hisszük azt, hogy az elégedett vásárló öröme tovább száll és a tapasztalatait megosztva újabb vásárlóval ajándékozhat meg bennünket. Azt gondolom, hogy a mai trend is ezt igazolja, hiszen a vásárlóinknak nagy része visszatérő, vagy ajánlásból érkező kanapé vásárló. Az egyik legnagyobb erősségünk az, hogy értékesítő kollégánk valóban szakmabeli (kárpitos és asztalos iskolai végzettséggel rendelkezik) és már a telefonon folytatott beszélgetésben is ingyenesen nyújt Önnek segítséget a bútorvásárlás megtervezésében, illetve a legmegfelelőbb bútor, kanapé, ülőgarnitúra kiválasztásában.

Több száz ülőgarnitúra áll a vásárlók rendelkezésére melyek közül kedvére válogathat személyesen raktáráruházunkban. Természetesen a kiválasztott kanapé azonnal elvihető, sőt némelyik kanapé több színű huzattal és valódi bőrrel is rendelhető.

Forduljon hozzánk bizalommal és akár kérjen visszahívást, hogy ténylegesen minden kérdésére válaszokat kaphasson. Fontos kiemelnünk, hogy bár elvárt lenne az internet világában a valós idejű raktárkészlet folyamatos frissítése, (ha valami akkor ez a gyengeségünk, őszintén bevállaljuk) mindennek ellenére képtelenek vagyunk azt azonnal frissíteni. Ennek megfelelően kérjük Önöket, hogy minden esetben a weblapunkon hirdetett kanapék, ülőgarnitúrák információit tájékoztató jellegűnek szíveskedjenek venni és bátran érdeklődjenek a készleteinkről. Minden bútor esetén tájékoztatást kap a bútor áráról és készlet mennyiségéről. A kanapé akció nem webáruház, ennek megfelelően a vásárlás csak személyesen lehetséges. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk, ha óhajtja visszahívjuk Önt. Azonnal frissülő készletünket, amit azonnal el is lehet vinni itt találja: Kanapé áruház galéria

Köszönjük, hogy nálunk vásárol kanapét! Amennyiben Ön is elégedett volt a kiszolgálással és a termékeinkkel kérjük ajánljanak minket másoknak is. Köszönjük.

kanapeakcio.com

kanapé

Nézze meg Google oldalunkat is:

 Ülőgarnitúra – játék a színekkel

Legyen élmény az otthon szépítése!

Nem kell palotában lakni ahhoz, hogy Ön odafigyeljen a bútorok, színek, minták harmóniájára. A legkisebb kuckó is nagyszerűen feldobható, ha egy kicsit odafigyelünk a részletekre. Igaz ez a sarokgarnitúra külső jegyeinek kiválasztására is!

A helyigény, és az egyéni ízlés mellett kapjon tehát helyet a környezet is – legyen Öné az álom sarokgarnitúra, de az összhang jegyében! Ne feledje, a sarokgarnitúra nem csupán tökéletesen funkcionál, hanem eszméletlenül esztétikus pontja a lakásnak!

Sötét-világos kontraszt – sarokgarnitúra választás a jin és jang jegyében

Az ellentétpárok használatának harmóniateremtő ereje nagyszerű hatást kelt. Ezt Ön is könnyedén megvalósíthatja a sarokgarnitúra és a „háttér”, azaz a falak, többi bútor, padló vagy szőnyeg színeinek ellentétes használatával.

Ennek egyik módja a sötét, illetve világos elemek ellentétezése. A legszélsőségesebb eset az, ha a sarokgarnitúra sötét, a környezet pedig világos – avagy fordítva.

 • Az első esetben – amikor a sarokkanapé, garnitúra sötét – a középpont mindenféleképpen az ülőalkalmatosságra terelődik. A nappali domináns pontja a sarokgarnitúra lesz, melyet tovább emel a sötét háttér.

A sötét szín alatt nem feltétlenül a feketét értjük, a fehér háttér elé nyugodtan kerülhet bármely szín sötétebb árnyalata: eszméletlenül dögös, attraktív, a szemet a sarokgarnitúra felé vonzó megoldást kapunk!

 • A másik mód az, amikor a sarok kanapé, garnitúra világos árnyalatot kap, míg a környezete sötétebb. A sarokgarnitúra kevésbé lesz hangsúlyos, mint az előző esetben, de jelenléte sokkal lágyabb, puhább, óvatosabb lesz.

A sarokgarnitúra fogadtatása pedig csupán személyiség függvénye lesz. Talán lesz olyan, aki a sötét sarokgarnitúra világos háttérbe helyezésétől picit visszaretten, soknak érzi majd, míg másoknak vonzza a tekintetét az eszméletlen kombináció, míg mások máris ugranának a világos sarokgarnitúra nyújtotta biztonságérzetbe!

Ó, azok a csodás színek! – sarok kanapé, garnitúra választás a színek varázslatos hatásával

Vannak, akik nem kedvelik az ellentéteket, a szemet „megütő” verziókat. Számukra nagyszerű megoldást jelentenek a monokróm, azaz egyszínű változatok. Elő a kedvenc – vagy éppen a kedvet leginkább feldobó – színnel, és jöhet a nagy lakberendezés! A sarokgarnitúra kiválasztása is ennek jegyében történjen. Összehangolást igényel, de megéri!

Íme, néhány apró infó a szobaszín, szőnyeg, kiegészítő, ülőgarnitúra színeinek kiválasztásához…

 • Narancssárga: optimizmus, derű

 • Citromsárga: energia, lendület (és tértágítás!)
 • Zöld: nyugalom

 • Rózsaszín: gyengédség, biztonság

 • Kék: frissesség, csendesség
 • Piros: felpezsdít, bátorít

 • Barna: biztonságérzetet nyújt

 • Fehér: tisztaság, egyszerűség

 • Fekete: rejtély és elegancia

Egy bébi, aki megváltoztatta a szokásokat

A 9 hónap csak a kezdet…

Egyvalami biztos: ha valaki még nem élte át az anyaságot az első lépésektől, elképzelése sincs, mekkora változásokat hoz – természetesen első sorban pozitív értelemben – egy csöpp bébi belépése az addig megszokott életbe…

Átrendezett lakás – egy kanapé ide, egy ülőgarnitúra oda, hipp-hopp, teremjen itt egy gyerekszoba!

Férjemmel addig megszokott életünket két kedves csík változtatta meg. Szinte már a babavárás első pillanatában azon kezdtem el gondolkodni, hogyan is alakítsuk át a lakást, mely nem túl nagy. A hálószobánk össz-vissz akkora, mint maga a hitvesi ágy, ide a bébi cuccok behelyezése nem volt megoldható.

Így nem volt kérdés: a lakás másik kicsi szobája gyerekszoba lesz! Mi a semleges színeket részesítettük előnyben, hogy ne legyen semmi galiba…

Kanapé a gyerekszobába

Mire eljött a baba érkezésének ideje, minden készen állt a fogadására – gondoltuk mi! A gyerekszobában egy csodaszép kiságy, szekrény és pelenkázó várta őt, csupa kedves figurával díszítve.

Aztán belecsöppentünk a valós életbe. A kicsi baba ugyanis éjjelente több alkalommal is „tankolt”, és imádta, ha mellettem alhat el – mit ne mondjak, én is… Csakhogy ülőgarnitúra – mely erre a helyzetre a lehető legmegfelelőbb megoldásnak tűnt – nem volt a szobában, így átmenetileg egy fotelt helyeztünk át a nappaliból a babaszobába. Nem volt túl kényelmes anyának és babának sem.

A megoldás: ágyazható kanapé

A gyerekszoba átalakítását úgy végeztük el, hogy egy két személynek megfelelő, kuckós, de anyának és babának is kellőképpen terebélyes, kényelmes ülőgarnitúra elférjen benne. Sikerült.

Elnézegetve a kínálatot, használt kanapé mellett tettük le a voksunkat, mely egy igen masszív, de árát tekintve is ideális megoldás lett.

Kis szoba, kis ülőgarnitúra, praktikum

Kicsi babánk élete első hónapjaiban sokszor ébredt föl az éjszaka folyamán, ilyenkor a megfáradt édesanyának biztonságos és kényelmes megoldást jelentett a babaszobai kanapé. Természetesen idővel mindinkább végigaludta az éjszakát, de még sokáig jó szolgálatot tett: a kihúzott ülőgarnitúra volt az ágyam fogzások, betegségek, esetleges rossz álmok idején! Hiszen a szülői gondoskodásnál nincs fontosabb!

Pihenésre fel! – az U-alakú kanapé élménye

Óriások földjén

…családom minden tagja úgy érezte magát az U-alakú ülőgarnitúrát első ízben kipróbálva, mintha törpék lennének az óriások földjén.

Az a néhány elrohanó perc, mely megadatott nekünk, maradandó élmény volt a férjemnek és a gyerekeknek is – rólam nem is beszélve. Sajnos a lecsukott szememet kinyitva kissé csalódás volt egy raktárban „ébredni”, és feltápászkodni a monumentális U-alakú kanapé hívogató öléből.

Éreztem a többieken is, hogy itt és most nem ártana megállítani az időt, és néhány órát eltölteni az ülőgarnitúra brutális méretű fekvőfelületén, de aztán megráztuk és összekaptuk magunkat.

Talán csak az segített ki bennünket az egyre cikisebbé váló helyzetből, hogy a kanapé színe egyáltalán nem passzolt a mi otthonunkéhoz, de azt tudtuk, hogy egy ilyen ülőgarnitúra nekünk kell.

Családi kupaktanács – bólogató kutyafejekké változott család

A tágas kanapé ölében eltöltött pár elrobogó perc komoly és egységes benyomásokat tett családunk tagjaira. Tudtuk, hogy mit akarunk, és mindenki ugyanazt akarta! Ez nálunk nagy dolog.

Ezen felül megfogalmaztuk, hogy a kanapé színe alkalmazkodni fog nappalink már meglévő színvilágához, hiszen komplett színcsere nem jöhetett szóba az amúgy sem kis kiadás mellett.

Aztán hajrá, lépjünk fel az internetre, keressük meg a használt ülőgarnitúra felhozatalból a szívünket leginkább melengető, feltétlenül U-alakú, külön szobányinak tűnő fekvőfelületű megoldást!

Alig használt karamellás tej árnyalatú bőr kanapé az újnál jóval alacsonyabb áron

Igen! Kinéztük, megnéztük, elhoztuk – mert az ülőgarnitúra szuper állapotban volt, masszív volt, kiváló ár/érték arányban adták, és a színe tökéletesen passzolt a környezetbe.

Már el is képzeltem, ahogy egy habos, szemet gyönyörködtető latte macchiato-t kortyolgatva ülök a kanapé „ölében” a kedvenc könyvemet olvasgatva…

A „szakértő” szemű férjem alaposan átvizsgálta, és a kanapé biznisz megköttetett. Jól járt az ülőgarnitúra vásárlója és az eladó is.

Az U-alakú kanapé családtag a szó legszorosabb értelmében

A „kis” tejeskávé mai napig családunk elmaradhatatlan kelléke: ha kell, vendégágy, ha kell, a nagy összebújások helye, ha kell, meleg kuckó, ha kell, kényelmes bridge-asztal, ha kell, a versenyautó mániás 8 éves fiam terepasztala, ha kell, a tinédzser lányom könnyeinek felfogója, ha egy fiú csúnyán néz rá, és ha kiömlik rá valami, egy pillanat alatt tisztává varázsoljuk takarítógép beüzemelése és foghegyek között elmormolt szitokszavak nélkül…

Élmény, pihenés, szórakozás – a legtöbb, amit egy óriási kanapé adhat!

Nincs annál jobb, amikor hazaérsz egy fárasztó munkanap után, ledobod a cipőd és elterülsz egy bazi kényelmes kanapén. Ha prémium minőségű ülőgarnitúra érdekel, találd meg a megfelelő modellt nálunk. Gyere és nézz szét cégünk honlapján, ismerd meg a kedvezményes áron megrendelhető garnitúrákat és válaszd ki számodra a legmegfelelőbbet.

Egy kényelmes ülőgarnitúra sokat dob a nappali hangulatán. Ha gyakran ül a család a nappaliban, akkor azt jelenti, hogy a kanapé igazán kényelmes. Ha jó vételt szeretnél lebonyolítani, akkor mindenképp érdemes felkeresned vállalatunk honlapját, ahol megannyi modell és garnitúra közül válogathatsz. Milyen érdekel? Bőr vagy szövetborítású? Esetleg klasszikus darab? Netán modern? Olyant vennél, ami kihúzható a vendégek számára? Itt mindenből van!

Kényelmes ülőgarnitúra kell megfizethető áron? Ha kedvezményesen szeretnél klasszikus vagy modern, fix vagy kihúzható garnitúrát venni, akkor javasoljuk, hogy tekintsd meg cégünk internetes oldalát, ahol széles termékkínálat várja az érdeklődőket. Amennyiben 8-10 évre tervezel kanapévásárláskor, olvasd el hasznos anyagainkat is, amik segítenek jól és jót választani ülőgarnitúra terén.

Tudtad, hogy akkor lesz a nappali középpontja lakásodnak, ha a benne lévő ülőgarnitúra kényelmes? A pihenés és a relaxálás fontos szempont akkor, amikor kanapét vásárolunk, nekünk sem szabad megfeledkezni erről, amikor ár és anyag szempontjából válogatunk a garnitúrák közül. Látogass el honlapunkra, itt minden bizonnyal megtalálod a legjobb áron a számodra ideális garnitúrát.

Hiányzik az életedből a kényelem? Mi segíteni tudunk! Vállalatunk neked is olyan ülőgarnitúrával tud szolgálni, amely egészen biztosan elnyeri majd a te ízlésedet is. Ugyanakkor mi mindig is igyekeztünk odafigyelni arra, hogy a megrendelők elvárásait próbáljuk meg maradéktalanul kielégíteni, így ez alapján terveztük meg az árainkat, valamint figyeltünk minőségi tényezőkre.

 kanapeakcio-star03

ülőgarnitúra akció

Ülőgarnitúra akció! Ne vacakolj tovább te sem, hiszen most akciós ülőgarnitúrákat vásárolhatsz. Vállalatunk neked is tud olyan ülőgarnitúrát mutatni, amely kétség kívül a te ízlésednek is megfelel majd. Továbbá mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az ügyfelek igényeit elégítsük ki maradéktalanul, így ez alapján terveztük meg az árainkat, illetve a minőségi tényezőket is figyelembe vettük.

Vállalatunk régóta foglalkozik ülőgarnitúra értékesítésével, emellett remek áron tudjuk biztosítani klienseinknek a jobbnál jobb kanapékat. Alkalmazottaink tanácsot is adnak, ha kell, hiszen egy ülőgarnitúra megvétele nem egy-két évre, hanem jó esetben egy életre szól. Mindenképp érdemes felmenni weblapunkra, ahol széles galéria várja az érdeklődőket. Nem beszélve arról, hogy itt találhatók a vásárlással kapcsolatos tudnivalók is. Most ülőgarnitúra akciót is ki tudsz fogni!

Cute kanapé

Cute kanapé

Ülőgarnitúra akció nálunk! Vállalatunk több éve foglalkozik bútorok forgalmazásával, pontosabban ülőgarnitúrák széles kínálatából válogathat most minden érdeklődő. Látogasson hát el Ön is weboldalunkra. A kiszolgálás sem más, mint egy üzletben, alkalmazottaink ugyanis profik illetve megbízhatóak, és persze segíteni fognak számos olyan kérdésben, ami magát a megrendelést és a vásárlást könnyíti meg.

Ha roppant jó ülőgarnitúra akciót keres, jelezzük, hogy megtalálta. Látogasson el oldalunkra és válasszon most egy olcsó kanapét, sarokülőt, kihúzható ülőgarnitúrát. Ha olyat keres, amelyik könnyen illeszkedik be otthonába, remekül kihasználja a rá szánt helyet, jól mutat, kényelmes és még a vendégeknek is felajánlható a pihenéshez, akkor válasszon nálunk egyet.

Roppant jó ülőgarnitúra akciót szeretnél kifogni? Kell a lakásba egy kényelmes, ugyanakkor praktikus modell? Válassz kihúzható sarokgarnitúrát, méghozzá oldalunkról. Az általunk forgalmazott és értékesített modellek között megtalálhatók a legklasszikusabb és a legextravagánsabb modellek is, nem beszélve a minőségről! Nálunk ugyanis csakis prémium minőségű bútorokat találsz. Még több információért telefonálj vagy írj!

Amennyiben nagyon jó ülőgarnitúra akció érdekel, látogass el honlapunkra! A lakás legszebb pontja és maximális kényelme érdekében válassz most te is egy roppant modern kanapét magadnak. Ha nem fix kanapé érdekel, hanem olyan, ami kihúzható és vendégek számára kényelmes fekvőhely is lehet, akkor mindenképp nálunk a helyed! További részletek cégünk honlapján találhatók.

A legjobb ülőgarnitúra akciót fogtad most ki! Ha ellátogatsz hozzánk, internetes oldalunkon megannyi kanapé és sarokülő közül választhatod ki az ideálisat, aminek ráadásul az ára is kedvezményes. Döntsd el, milyet is szeretnél? Fixet vagy kihúzhatót? Klasszikust vagy antikot? Bőrből vagy szövetből? Rendelj hát még ma és garantáltan jó üzletet kötsz!

A kanapé mindig is központi bútordarab volt és lesz egy nappaliban. A kényelemre nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen egy jó és kényelmes kanapé évekig dísze lehet a szobának. Ha érdekel egy nagyon jó ülőgarnitúra akció, látogass el honlapunkra! Itt széles kínálatból válogathatod ki a megfelelőt, jutányos áron, kiszállítási lehetőséggel.

Cégünk régóta értékesít kanapékat, most pedig ülőgarnitúra akcióval lepi meg a vásárlókat, érdeklődőket. Ha te is épp kanapévásárlás előtt állsz, klasszikus és szétnyitható modellt keresel, esetleg kimondottan bőr ülőgarnitúrát, akkor gyere és válogass nálunk. Találd meg a számodra legjobb modellt. Ha kérdéseid akadnak, segítünk azok megválaszolásában is.

Ha kanapét vásárolnál, látogass el cégünk honlapjára és használd ki a nemrég indult ülőgarnitúra akciónkat! Több éve foglalkozunk kanapék értékesítésével, a legjobb áron biztosíthatjuk hát neked is a jobbnál jobb ülőgarnitúrákat. Az oldalunkon képgalériát is találsz a garnitúrákról, könnyen választhatsz kanapét vagy sarokülőt. Emellett a vásárlói vélemények is hasznosakká válhatnak, ha bizonytalan volnál.

SZERELEM A BÚTORBOLTBAN

Ragyogó, májusi reggel volt. Vidáman ugrottam ki az ágyból, hiszen ma jött el a nagy nap! Végre saját lakásba költözök! Vagyis majdnem. Igazából albérletbe fogok költözni a legjobb barátnőmmel, Fruzsival. Már hónapok óta terveztük, hogy hogyan fogjuk berendezni közös lakásunkat, de nehéz volt úgy álmokat szövögetni, hogy nem tudtuk pontosan, hogy is fog kinézni új otthonunk.

Aztán egy hónappal ezelőtt megtaláltuk a tökéletes albérletet. 2 szobás volt, hatalmas fürdőszobával és külön WC-vel, amerikai konyhás nappalival és egy étkezősarokkal. Majdnem minden biztosítva volt a lakásban, mindössze a szobánkat kellett magunknak bebútorozni. Fruzsi már minden szükséges bútorral rendelkezett, nekem még hiányzott az ágy. Úgy gondoltam a legjobban úgy járok, ha kanapét veszek, mert az összecsukva nem foglal akkora helyet, mint egy franciaágy, kinyitva mégis kényelmesen el lehet rajta férni és még az ágyneműnek is van hely benne. Színét tekintve sötétszürkére gondoltam, mert azon nem látszódik annyira a kosz, de mégse túl sötét, mint például a fekete és pár színes díszpárnával nagyon jól fel lehet dobni. A napokban találtam is egy ilyen kanapét a szomszéd város ülőgarnitúra áruházának weblapján. A szüleim megígérték, hogy a beköltözés előtt elvisznek apa teherautójával az üzlethez és utána segítenek a kipakolásban.

Reggeli után mindhárman beszálltunk a kisteherautó szűk vezetőfülkéjébe és a bútorbolt felé vettük az irányt. 20 perc kényelmetlen zötykölődés után végre megérkeztünk és megmozgathattuk elgémberedett testünket. Az eladóig vezető utat érett felnőtt módjára tettem meg, illedelmesen köszöntem, érdeklődtem, hogy merre találom álmaim kanapéját, mikor viszont megtudtam a helyes útirányt, visszaváltoztam egy éretlen kisgyerekké és rohanva tettem meg a távot a kiválasztott kanapéig.

Élőben még szebb volt, mint a fényképeken. Selymes szövete puhán siklott az ember érintése alatt, az ülés pedig mintha magába szippantotta volna a rajta helyet foglaló delikvenseket. Olyan volt ezen a kanapén ülni, mintha az ember visszakerült volna a biztonságos és oltalmat adó anyaméhbe. Hosszan élveztem a kanapé kényelmét, de egyszer csak furcsa hangokra lettem figyelmes. Kinyitottam a szemem és elszörnyedve láttam, hogy egy eladó boldogan reklámozza egy pimaszul jóképű fiatalembernek a kanapémat. Igen, az ÉN kanapémat.

„Uram, az elképzelései alapján ez az ideális kanapé az Ön számára. Erős, strapabíró szerkezete van, a szövet könnyen tisztítható, ággyá alakítható és még ágyneműtartója is van. Ilyen áron nem talál még egy ilyen fantasztikus darabot.” – mondta megnyerően az üzletkötő. „Igen, nagyon tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy a szürke az én színem. Bár néhány díszpárnával barátságosabbá lehetne tenni.” – morfondírozott a szemérmetlen szívtipró. „Rendben, meggyőzött! Megveszem!”

„Ezt nem teheti!” – kiáltottam fel. „Mégis miért ne tehetném? Talán az Öné ez a kanapé, kisasszony?” – kérdezte az ifjú. „Hát, még nem…, de már nagyon rég kinéztem ezt a kanapét, és most terveztem indulni a pénztárhoz, hogy kifizessem.” – dadogtam. A fiú elmosolyodott és vörösödő arcomat látva megesett rajtam a szíve.

„Rendben, az Öné lehet, de cserébe kárpótolnia kell engem egy vacsorával.” – mondta egy bájos mosoly kíséretében a gaz csábító. Egy ideig morfondíroztam, majd mosolyogva igent mondtam neki, hiszen hogy is lehetne nemet mondani egy ilyen kedves Adonisznak? Telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük a randi helyét és időpontját. Ezután elbúcsúztunk, és én vidáman szökelltem megkeresni a szüleimet, hogy elmondjam nekik, megtaláltam az álmaim netovábbját. Azt viszont nem mondtam nekik, hogy még véletlenül sem a kanapéról beszéltem.