231 U-formájú kanapé

520,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

U formájú kanapé, kellemes árnyalatú szürke szövettel. Outlet áruházunkban közel 200 db azonnal elvihető ülő bútort lehet kapni. Készletünk viszonylag gyakran cserélődik. Várjuk érdeklődését hétvégén is! A bútorok kiszállításában tudunk segíteni.

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

231 U-form meglepően nagy méretekkel, minimalista stílussal rendelkezik. Látványos és trend színével minden nappali díszeként remekül szolgál. Alacsony háttámlás kivitelezés, melynek az üléstávolsága állítható. Kárpitozása szövet, kellemes tapintással, szürke és annak árnyalata színvilággal. A termék remek egy hatalmas házibuli helyszíneként, illetve vendégágyként is tökéletes funkciót tölthet be, mivel ágyazható funkcióval rendelkezik.

Mérete:155×185×405

231 U-formájú kanapé

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a kanapé az egyik legkényelmesebb ülő alkalmatosság. Épp ezért ha kanapét szeretnél vásárolni ezt a szempontot feltétlen érdemes szem előtt tartanod. A kanapék sok néven ismertek például úgy, mint heverők, ülők és garnitúrák. Sőt mi több ismerünk kétüléses, háromüléses illetve sarok kanapékat is.

Eezek kétségtelen mesésen fel tudják dobni a lakásunkat. Abszolút más környezetben érezhetjük magunkat és a családtagjaink, ismerőseink is boldogan fognak majd belépni az otthonunkba. A kanapé minden kétséget kizárva az a bútor, amely meghatározó eleme a nappali bútoroknak. Épp ezért, fontold meg jól, mielőtt megvásárolsz egyet. Ha minőségi darabot szeretnél weboldalunkon érdemes keresgélned.

Ez az 231 U-FORM ideális választás lehet, hiszen meglepően nagy méretekkel, minimalista stílussal rendelkezik. Látványos és trend színével minden nappaliban megállja a helyét.

Alacsony háttámlás kivitelezés, melynek az üléstávolsága állítható biztosítja a kényelmet. Kárpitozása szövet, finom tapintással, szürke valamint annak árnyalata színvilággal. Ez remek bútor egy hatalmas házibuli esetén, de akkor is mikor a család összegyűl, illetve vendégágyként is szuper funkciót tölthet be, mivel ágyazható funkcióval rendelkezik. Mérete: 155 × 185 × 405.

Nálunk számtalan pompás minőségű, modern valamint egyedi kanapét lehet beszerezni, amely teljessé teheti az otthonod.

Ha igazán oda figyelsz arra, hogy a lakásodban csodás és egyben stílusos dolgok is szerepet kapjanak, akkor megéri utána nézned a kanapéknak az oldalunkon. Az egyediség is lényeges lehet, hiszen milyen kellemetlen érzés az, amikor felfigyelünk arra, hogy a barátaink otthonában is ott található ugyanaz az ülőgarnitúra. Az egyediség az egyik legnyomósabb érv a kanapé mellett.

Azért is jó, mert több modellben is megtalálható weboldalunkon és számos dologra alkalmazható. Ha szeretnél egy minőségi kanapét, akkor a legjobb helyen jársz, keress fel minket személyesen is!

elérhetőségünk