Santa Fe L sarokkanapé

739,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Santa Fe elemes garnitúra a Kanizsa Trendtől:

Ez egy prémium kategóriájú, kényelmes és személyre szabható ülőgarnitúra, mely különböző méretekben és több mint százféle kárpittal rendelhető. A garnitúra különleges funkciókat kínál, mint az előre-hátra billenő háttámla, racsnis fejtámla és ágyfunkciós változat. Az ottomán kiegészíthető állítható háttámlával vagy motoros relax funkcióval. Az alapár az ágy, karfa, háttámla és fejtámla funkciókat tartalmazza, míg az ágyneműtartó plusz költséggel rendelhető. A végleges ár a kárpitkategóriától és a választott funkcióktól függ.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Santa Fe L sarokkanapé a Kanizsa Trendtől – Az otthon kényelmének megtestesítője

A Kanizsa Trend ismét egy műremekkel ajándékozta meg az otthonokat: bemutatjuk a Santa Fe elemes garnitúrát. Ebben az írásban elmerülünk ennek a luxuskategóriás ülőgarnitúrának az összes finom részletében, amely személyre szabott kényelmet és sokoldalúságot kínál.

Egyedi Kialakítás:

  • Kényelem: A Santa Fe L sarokkanapé sarok ülőgarnitúra jellemzői között bonell vagy boxspring rugós ülőrészt, valamint PUR habbal és rugalmas hevederrel ellátott háttámlát találunk, garantálva az ülőfelület kényelmét. A gerincpárnák és vesepárnák – melyek az alapcsomagban találhatók – extra kényelmet biztosítanak.
  • Személyre szabhatóság: Az előre-hátra billenő háttámla lehetővé teszi az ülőfelület mélységének változtatását, amely minden korosztály számára kényelmes pozíciót biztosít.
  • Rugalmasság: Az ottománnal bővített verzió több kiegészítő funkcióval is rendelkezik, többek között állítható háttámlával és motoros relax funkcióval.
  • Ágyfunkciós változat: Azok számára, akiknek az ágyfunkció is fontos, a Santa Fe kínálja ezt a megoldást. A kinyitható rész egy majdnem franciaágy méretű, 150 cm széles fekvőfelülettel rendelkezik.

Anyagok és kivitel:

  • Kárpit: Az ülőgarnitúra több mint százféle színben és kárpitban rendelhető. A SOFTCLEAN bevonat egy könnyen tisztítható, nedves szivaccsal eltávolítható megoldás. De ha valami igazán különlegesre vágyik, válassza a Longlife prémium bőrkárpitot!
  • Lábazat: Választható a természetes fa és a modern krómozott fém között.

Méretek és formák:

  • Méret: A 323 X 242 méretű garnitúra elemei különböző méretekben érhetők el, így minden nappaliban megtalálja a helyét.
  • Forma és irány: A Santa Fe garnitúra különböző formában és irányban is rendelhető, így minden otthonba tökéletesen illeszkedik.

Árak és rendelés:

  • Alapár: Az alapár tartalmazza az ágy, karfa, háttámla és fejtámla funkciókat, valamint a kényelmes magasságot, azonban az ágyneműtartó plusz költséggel rendelhető.
  • Választható funkciók: Az ár a kárpitkategóriától és a választott funkcióktól függ.

A Santa Fe L sarokkanapé a Kanizsa Trend prémium termékeként született meg, és megfelel azoknak az elvárásoknak, amelyeket egy luxus kategóriájú ülőgarnitúrától elvárhatunk. Ha egyedi, kényelmes és személyre szabott garnitúrára vágyik, akkor a Santa Fe az Ön számára ideális választás.