Angel L-alakú kanapé

474,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Angel L-alakú kanapé ágyazható és ágyneműtartó funkcióval szerelve. Relax állítható fejtámlájával extra kényelmet tudunk magunknak varázsolni. Várjuk érdeklődésed a hét összes napján!

Elfogyott

Leírás

Angel L-alakú kanapé

Angel L-alakú kanapé ideális választás! Abban az esetben, ha szeretnéd, hogy a nappaliban olyan kanapéd legyen, amely ágyazható és ágyneműtartó funkcióval is fel van szerelve.

A mai rohanó világunkban nagyon fontos, hogy azt a kevés időd, amit otthonunkban töltünk el, kényelmesen tegyük. Ez a kanapé kényelmi szintje magas és a színe is hangulatos szinte minden stílusú lakásba tökéletesen illeszkedik.

Egy kanapé kényelmi szintje befolyással tud lenni a saját és vendégeink hangulatára hiszen, ha kényelmes, akkor biztosan az azon helyet foglaló embernek sem lesz panasza rá és örömmel át tudja magát adni a társaságnak és a beszélgetésnek.

Ez a kanapé legalább három személyes, de többen is kényelmesen elférnek rajta.

Azon a részén pedig ahol az ágyneműt tudjuk tárolni úgy helyezkedhetünk el rajta, hogy a lábaink nyújtva vannak, ez egy igen kényelmes helyzet, nagyon pihentető.

Remek érzés az Angel L-alakú kanapéról TV-t nézni, teljes mértékben át tudod magad adni kedvenc sorozatodnak illetve uraim a meccsnézéshez is tökéletes.

A kényelem mellett még a praktikumnak is meg kell felelnie egy kanapénak és ez megteszi ezt is. Egy másik fontos tulajdonsága ennek a kanapénak, hogy kihúzható, illetve átalakítható alvásra alkalmas állapotúvá.

Tegyük fel, hogy valaki átutazóban van nálunk, akkor egy ilyen kanapén, remek módon aludhat éjszaka és nappal frissen tud tovább haladni.

De persze akár minden nap is lehet ezen aludni, igen egyszerűen minimális erőfeszítéssel, amit akárki képes végrehajtani a kanapéból ágyat varázsolunk. Áruházunkban valamint outlet boltunkban a szakszerű, kedves hozzáértő kiszolgálás alap. Ez annak köszönhető, hogy olyan kollégákkal dolgozunk, akik ezen elvárásoknak megfelelnek.

Amennyiben szükséged van rá, segíteni tudnak hasznos tanácsokkal mind funkció, mind anyaghasználattal kapcsolatban. Ha kanapé kell, bátran fordulj még ma hozzánk!

A kiszállításban tudunk segíteni. Igény esetén rövid határidővel tudjuk vállalni a bútorok kiszállítását! Ha megtetszett egyik bútorunk bátran forduljon kollégáinkhoz, akik tájékoztatják a készletről!

Várjuk érdeklődését hétköznap, és hétvégén!