Bea 3+2+1 személyes kanapé

324,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Bea 3+2+1 személyes kanapé, minden igényt kielégítő termék hangulatos otthont varázsolhat általa. A nappaliban igen jól mutat majd egy ilyen komplett 3+2+1 személyes kanapé. Nyitva vagyunk a hét minden napján! Készleten lévő bútoraink kipróbálhatóak az üzletben!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Bea 3+2+1 személyes kanapé, minden igényt kielégítő termék hangulatos otthont varázsolhat általa. Több részből álló elrendezhetősége rendkívül rugalmas, és mégis nagyobb szabad teret biztosít használói számára. Változatos anyaghasználat jellemzi, hiszen a szövet és textilbőr kombinációja, színvilága is kombinált a zöld és barna használatával. Funkciói: ágyneműtartós, ágyazható kivitel. Ülőfelülete rugós szivacs borítással, alacsony háttámla kialakítással, látványos letisztult vonalakkal várja Önt.

Méretek:85×95, 160, 225 cm

Bea 3+2+1 személyes kanapé

Ha nagyon sok a vendég, ha nagy a család a Bea 3+2+1 személyes kanapé, minden igényt kielégítő kanapé, amely hangulatos otthont varázsol. Ha emellett a kanapé mellett voksolsz, a minőség mellett döntesz, hiszen már a kinézete is minőséget sugall az anyaghasználatról nem is beszélve.

Több részből álló elrendezhetősége rendkívül rugalmas, de ugyanakkor nagyobb szabad teret nyújt használói számára.  A nappaliban úgy tudod elhelyezni ezeket ahogy azt a kedved tartja, hiszen rugalmas darab a három személyest teheted a fal mellé az egy személyest teheted a könyvespolc mellé míg a két személyes mehet a mini bár mellé, ez természetesen csak egy tipp, minden csak a Te fantáziádon és kreativitásodon múlik.

Változatos anyaghasználat jellemzi, hiszen a szövet és textilbőr kombinációja, és jó azt is tudnod, hogy ez az oka annak, hogy tisztítása gyerekjáték, nem igényel különösebb erőfeszítést. Időtálló befektetés ez, amely soha nem megy ki a divatból, több tíz évig használhatod.

A színvilága is kombinált a zöld és barna használatával, amely lehetővé teszi számodra, hogy ízlésesebbé tedd általa a nappalit.

Funkciói közt megéri megjegyezni ott van az ágyneműtartós és az ágyazható kivitel is. Ülőfelülete rugós szivacs borítással, alacsony háttámla kialakítással és ez a két dolog az oka annak, hogy olyan kényelmesek és olyan kellemesen fogod magad érezni rajta.

Szinte nincs is olyan stílusú nappali ahova ne lehetne ezeket elhelyezni, épp ezért ez a számodra is a legmegfelelőbb választás, látványos letisztult vonalakkal vár téged is. Méretek: 85 × 95, 160, 225 cm. Netán kérdésed lenne, és nem tudod, kinek tehetnéd fel? Tárcsázd ügyfélszolgálatunk, ahol szakképzett kollegánk készséggel felel kérdésedre, hogy még könnyebb legyen a vásárlás. Minden problémára találunk megoldást és az akciók is otthon vannak nálunk!