Fango U alakú ülőgarnitúra

499,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Fango U formájú sarok ülőgarnitúra kiváló választás azok számára, akik a modern dizájnt és a kényelmet keresik egyaránt. A rugós ülőfelület, a puha háttámla, az elegáns kéderes díszítés és a formatervezett króm lábak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az ülőgarnitúra ne csak esztétikailag vonzó legyen, hanem kényelmes is. Választható kárpitjával és változatos irányú kivitelével minden otthonban helyet kaphat.

Leírás

Fango U formájú sarok ülőgarnitúra extra kényelmi kárpitozással

Egy otthon központi eleme lehet az ülőgarnitúra, ahol család és barátok együtt tölthetnek időt. A Fango U formájú ülőgarnitúra nem csak egy bútordarab, hanem egy befektetés a kényelembe és a stílusba.

Jellemzők:

  • Formavilág: Az ülőgarnitúra letisztult vonalvezetése és modern kialakítása egyaránt illik kortárs és klasszikus enteriőrbe.
  • Ülőfelület: A rugós kivitel nem csak tartósságot, hanem páratlan kényelmet is biztosít.
  • Háttámla: A magasra tervezett, puha háttámla kiváló támasztékot nyújt, hosszú filmnézéshez vagy olvasáshoz.
  • Díszítés: Az elegáns kéderes díszítés és a formatervezett króm lábak egyedülálló megjelenést kölcsönöznek az ülőgarnitúrának.
  • Kárpit Anyaga: A választható szövetek sokfélesége biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen az könnyen tisztítható vagy különleges tapintású.
  • Irány: A balos és jobbos kivitelnek köszönhetően rugalmasan alakítható az otthon elrendezése.
  • Méret: Az impozáns 335 x 200 x 170 cm méretben mindenki kényelmesen elfér, akár nagyobb társaság esetén is.

Fango U alakú ülőgarnitúra - Rendelés és Készlet:

  • Elérhetőség: A Fango azonnal elvihető a raktárból, de személyre szabott rendelés esetén is hamar az Ön nappalijában lehet.
  • Személyre Szabhatóság: A különböző színek, méretek és kivitelek lehetővé teszik, hogy a Fango tökéletesen illeszkedjen otthonába.

Azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumokat kötni a kényelem és az esztétika között, a Fango U formájú sarok ülőgarnitúra a tökéletes választás. A kiváló minőségű anyagok, a gondos tervezés és kivitelezés, valamint a változatos személyre szabhatóság mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az ülőgarnitúra hosszú évekig az otthona központi darabja maradjon.