Gertrud sarokkanapé ágyazható

434,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Szürke szövettel kapható sarokkanapé balos kivitelben. Ágyazható funkcióval rendelkezik a bútor, magasított fejtámlával is rendelkezik, ahogy látszik a képeken. Várjuk érdeklődését! Outlet áruház vagyunk, így a legtöbb esetben mindenből pár darab van készleten!

Leírás

Gertrud sarokkanapé, mérete: 220 cm x 255 cm

Minőségi szövetből készült a Gertrud sarokkanapé, ami ágyazható funkcióval is rendelkezik. A szürke ülőrész kiválóan harmonizál a fekete műbőr résszel, ami szintén kiváló minőséggel bír. Két relax fejtámla is tartozik a bútorhoz, amivel tovább tudjuk fokozni kényelmünket. A képen balos állást lát, ezt lehet megvenni nálunk. Relax oldaltámláját használva még kényelmesebb lehet a pihenés.

Két helyen magasított a fejtámla, ami jobban tartja a fejünket, ezt ki tudjuk használni például egy film megtekintésekor is, amikor hosszebb időt töltünk a sarokkanapén.

Rendkívül kényelmes háttámlával rendelkezik a bútor, de igaz ez az ülőfelületre is. Német habszivacsok kerültek ebbe a részbe, így nagyfokú kényelemben lesz részünk. Ráadásul fontos, hogy a mindennapos használatot is remekül szolgálja.

A házhoz szállítás megoldható, ezt meg tudja beszélni kollégáinkkal, akik készségesen segítenek mindenben! Elér bennünket a hét minden napján!

Nyitva vagyunk hétfőtől-vasárnapig, ha kérdése lenne hívjon minket!

Várjuk hívását!

ügyfélszolgálatunk, elérhetőségünk