Jazz U-form kanapé

280,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Jazz U-form a mérhetetlen minimalizmus jellemzi, rendkívül letisztult vonalaival várja a pihenni vágyókat. Kellemes puha tapintású szövet kárpitozással rendelkezik. Ez a minőségi u alakú bútor igazán kényelmes, és minőségi szövetből készült. Outlet üzletünkben közel 200 ülő bútort talál. Várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Jazz U-form a mérhetetlen minimalizmus jellemzi, rendkívül letisztult vonalaival várja a pihenni vágyókat.

Nagy választékkal, kedvező árakkal várunk mindenkit sok szeretettel üzletünkben.

Hétköznap és hétvégén is nyitva vagyunk hétfőtől-vasárnapig. A készletet illetően kísérje figyelemmel honlapunkat vagy érdeklődjön telefonon kollégáinknál. Outlet áruházként gyorsan változik a készletünk, így érdemes sietnie, ha lát egy olyan bútort ami elnyerte tetszését!

Kellemes puha tapintású szövet kárpitozással rendelkezik, sötét színvilággal, továbbá hatalmas méretekkel, és alacsony háttámlával. A kanapé ágyazható funkcióval rendelkezik. A szerkezet stabil alapokon nyugvó, minőségi termék, melyet üzletünkben megtalál. Természetesen csak a készlet erejéig! egy ilyen minőségi u alakú ülőgarnitúra teljesen új színbe helyezi a nappalit, és az egész család kényelmesen tud pihenni rajta!

Ha szeretne kérni házhoz szállítást abban is tudunk segíteni. Vidékre és Budapestre is megoldható rövid határidővel a nálunk vásárolt bútorok kiszállítása.

Célunk, hogy minőséget adjunk, elérhető áron! Várjuk megkeresését személyesen, és telefonon is!

U-form méretei: 300×195×150 cm

Kérjük érdeklődjön értékesítő kollégánknál: 30/8622658