Las Palmas

509,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Las Palmas Sarokkanapé: Kényelem találkozása az esztétikával

Rugalmas háttámlája, ágyazható funkciója és tárolója garantálja a funkcionalitást, míg a krómozott lábak és a széles kárpitválaszték az esztétikai igényességet képviselik.

Méretei 300 x 180 cm, és jobbos vagy balos kivitelben rendelhető. A könnyen tisztítható SOFT CLEAN kárpit pedig praktikus választás lehet. Fedezze fel ezt a kiváló ár-érték arányú bútordarabot, és adja meg otthonának a megérdemelt luxust!

Leírás

Las Palmas Sarokkanapé: A tökéletes harmónia az esztétika és a funkció között

Az otthonok belső terének kialakítása során a kényelem és az esztétika mindig előtérben áll. Ebben a szellemben a Kanizsa Trend – Sit&More ismét egy olyan bútordarabot mutat be, amely mindkét aspektust tökéletesen egyesíti. A Las Palmas sarokkanapé valódi példája annak, hogy egy bútor hogyan képes egyszerre lenni kényelmes és látványos.

Főbb tulajdonságok:

  • Komfort és minőség: A normál keménységű habok és a hullámrugó összehangolt kombinációja kényelmet garantál minden ülésnél. A gumihevederes háttámla pedig az ülés kényelmét tovább fokozza.
  • Modern dizájn: A hengeres, krómozott lábak nem csak stabilitást biztosítanak, hanem egy kortárs és elegáns megjelenést is kölcsönöznek a kanapénak.
  • Multifunkcionális használat: A Las Palmas sarokkanapé ágyfunkcióval van ellátva, ami kényelmes fekhelyet biztosít vendégek számára. A tároló funkció pedig tökéletes helyet biztosít ágyneműk és egyéb kisebb tárgyak számára.
  • Egyéni beállítások: A racsnis fejtámlák és karfák lehetővé teszik, hogy mindenki a saját kényelme szerint állítsa be a kanapét. A mozgatható háttámlák további kényelmet és személyre szabhatóságot kínálnak.
  • Személyre szabott stílus: A több mint százféle kárpit közül választhat, legyen az textílbőr vagy szövet, így a kanapé tökéletesen illeszkedik otthona stílusához.

Technikai adatok:

  • Típus: Modern sarokkanapé, amely kiemelkedik egyedülálló designjával.
  • Elrendezés: Jobbos vagy balos kivitelben rendelhető.
  • Funkciók: Ágyazható és tároló funkcióval.
  • Méretek: 300 x 180 cm-es méret, ami tágas és kényelmes pihenést biztosít.
  • Kárpitozás: Választhat a széles kínálatból, vagy döntsön a könnyen tisztítható SOFT CLEAN kárpit mellett.

A Las Palmas sarokkanapé a Kanizsa Trend – Sit&More-tól nem csak egy bútor: ez egy stílusos és funkcionális műalkotás, amely új értelmet ad otthona nappalijának. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthona minden sarkában tökéletes harmóniát teremtsen!