Madison U alakú ülőgarnitúra

544,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Madison U formájú ülőgarnitúra a Kanizsa Trend kínálatában modern dizájnnal és kiváló kényelemmel várja a vásárlókat. Az ágyfunkciót bonellrugós ülőfelülettel kombinálták. A garnitúra lábtartó része ágyneműtartóval vagy relax funkcióval rendelhető. Több mint százféle szövet közül választhat, így a kanapé tökéletesen illeszkedik otthonába. Jobbos és balos kivitelben kapható.

Leírás

Madison U formájú ülőgarnitúra: Kényelem és Funkcionalitás Egyben

Az új Madison U alakú ülőgarnitúra a Kanizsa Trend kollekciójának egyik csillaga, tökéletes választás modern otthonokba, ahol a kényelem és a stílus egyszerre fontos. Ezen ülőgarnitúra különlegessége az ággyá alakítható funkciója, melyet bonellrugós ülőfelülettel kombináltak a maximális kényelem érdekében.

A lábtartós rész praktikus felnyíló ágyneműtartóval vagy motoros relax funkcióval rendelhető. Az ottománban kialakított tároló ideális választás kisebb tárgyak, például távirányítók vagy magazinok számára.

A relax funkcióval rendelkező sarokelem kiválóan szolgál a pihenéshez, míg az áthelyezhető fejtámlákkal az ülőgarnitúra még inkább testre szabható.

A kárpitválaszték széles: több mint százféle kiváló minőségű szövet közül választhat, hogy a kanapé tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához.

Jobbos és balos kivitelben is elérhető.

Műszaki adatok:

  • Típus: Modern "U" formájú ülőgarnitúra
  • Irány: Testreszabható elrendezés
  • Főbb funkciók: Ágyfunkció és választható ágyneműtartó
  • Méretek: 318 x 217 x 164 cm
  • Huzat: Választható szövet kárpitozás

Látogasson el üzletünkbe és fedezze fel a Madison U alakú ülőgarnitúra egyedi kényelmét és stílusát!