Mori Santana sarokkanapé

264,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Fekete és narancs árnyalattal kapható sarokkanapé. Jobbos kivitelben kapható a bútor, és ágyazható funkciója is van. Kényelmes szivacsos ülőfelülettel rendelkezik, valamint párnái is nagyfokú kényelmet biztosítanak.

Leírás

Mori Santana sarokkanapé,

Ha kicsit újabb színvilágra vágyik, ami kicsit eltér a hagyományostól, bátran megveheti otthonába a Mori Santana sarokkanapét. Színvilága narancs és fekete, ami jól kiegészíti egymást. Ez a bútor biztosan feldobja nappaliját.

Jobbos kialakítással kapható üzletünkben, ami hétfőtől-vasárnapig van nyitva! Ami praktikus még a bútorban, hogy rendelkezik ágyazható résszel. Ahogy látható a képen, nagyon egyszerűen ággyá lehet alakítani a kanapé funkcióból!

Mivel minőségi német szövetből készült a bútor, biztos lehet abban, hogy sokáig tudja majd örömmel használni ezt a darabot! Fontos, hogy elsősorban outlet bútorbolt vagyunk. Ez a gyakorlatba annyit jelent, hogy minden bútorból pár darab érkezik csak egy szállítmánnyal. Viszont kedvező árakat tudunk biztosítani vásárlóinknak. Vannak akciós darabjaink is szép számmal, a készlet miatt érdemes kollégáinkat hívni, vagy érdeklődni az üzletben! Akciós bútoraink kiemelten kedvező ár-érték aránnyal vásárolhatóak meg!

Nyitva vagyunk hétfőtől-vasárnapig, mindennap! Várjuk hívását a megadott elérhetőségen, ha kérdése lenne segítünk mindenben!

MÉRETE: 265 CM X 150 CM