Mozz kanapé ágyazható

169,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Piros szövetből készült kanapé. Ágyneműtartó és ágyazható rész is van a bútorban. Készleten lévő bútoraink kipróbálhatóak üzletünkben. De fontos, hogy mivel outlet bútorüzlet vagyunk, így minden bútortípusból általában csak pár darab érkezik. Érdeklődjön kollégáinknál telefonon az elérhető készletről!

Leírás

Mozz kanapé, mérete: 190 cm x 80 cm

Ha egy kisebb helyen elférő ágyazható kanapét keres otthonába, akkor a Mozz kanapét igazán javasoljuk. Anyagát tekintve kellemes tapintású szövetből készült. Vidám piros/bordó színvilága biztosan feldobja otthonát. Ágyazható funkcióval rendelkezik a bútor, és van benne ágyneműtartó is.

A Mozz kanapé sokoldalúsága miatt egy igazán remek vétel. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Egy ilyen élénk színű kanapé igazán új stílust kölcsönöz a szobának!

Amennyiben szeretne házhoz szállítást kérni, ez nálunk megoldható! Az egész ország területén tudjuk vállalni a kiszállítást! A szállítási idő a legtöbb esetben 2-10 nap szokott lenni. Ha kérdése merülne fel bármivel kapcsolatban, kollégáinkat eléri a megadott elérhetőségeken!

Outlet áruház vagyunk, így minden darabból néhányat kapunk egyszerre! Sokszor vannak akciós darabjaink is mint például a Mozz kanapé. Ezeket a darabokat viszont a kiemelten kedvező ár-érték arány miatt gyorsan megvásárolják. Érdeklődhet telefonon is kollégáinknál a pontos készletet illetően!

Várjuk hívását mindennap, hétfőtől-vasárnapig!

elérhetőségünk.