New Young sarokkanapé

384,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

New Young kanapé egy igazi egyéniséget maximálisan képviselő kanapé. Kényelemes ülőfelülettel és párnákkal rendelkezik. Ágyazható funkcióval is rendelkezik a bútor, mely nagyon praktikus a mindennapokban is, illetve akkor is ha csak időnként van rá szükségünk. Várjuk érdeklődését a hét minden napján!

Leírás

New Young sarokkanapé, mérete: 280 cm x 235 cm

New Young sarokkanapé egy igazi egyéniséget maximálisan képviselő kanapé. Ár-érték arányban egy kiemelkedően jó választás mindenkinek. Anyagát illetően nagyon jó minőségű műbőrből készült. Nagyon szeretik ezeket a típusokat vásárlóink, mert hasonlít a bőrhöz, viszont az ára egyáltalán nem hasonlít egy egy minőségi bőr bútoréhoz, hanem sokkal kedvezőbb.

Ezeket a típusokat is éveken át lehet természetesen mindennapos jelleggel használni. Elegáns stílusa miatt még irodákba, stúdiókba is szokták venni ezeket a modelleket. Jobbos állásban lehet kapni ezt a New Young sarokkanapét most nálunk, amíg a készlet tart. Mivel német bútorról beszélünk, ezért igazán tartós minőséggel bír ez a darab. ahogy a fotókon is látható ülőfelülete precízen varrott, igazi mestermunka. Erős króm lábai vannak a bútornak, így nagyon sokáig stabil tartást ad. A szürke szín egy igazán divatos választás, ez az egyik legnépszerűbb választás a vásárlóink körében.

Nagyon hasznos, és egyben kényelmes funkció a relax állítható fejtámla. Ezt természetesen mindenki saját magának be tudja állítani, ahogy neki a legkényelmesebb. Gondoljon bele, milyen ideális ez a funkció, hosszabb tv-nézésnél, vagy éppen akkor ha fáradtan lepihen ezen a New Young sarokkanapén. Mivel áruházunk outlet jelleggel bír, ezért a legtöbb esetben pár darabot kapunk minden bútorból. Nálunk minden készleten lévő bútor ki is próbálható az üzletben. amennyiben megszületett a döntés, és szeretnék megvásárolni például ezt a darabot, akkor egyénileg is el lehet vinni. A kiszállítást nyugodtan ránk bízhatja. Amennyiben igényli, megbízható szállító partnerünk rövid határidővel vállalja nagy tapasztalattal a kiszállítását a megvásárolt bútornak. Érdemes kollégáinknál érdeklődni a készletet illetően telefonon, vagy személyesen az üzletben.

Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy nálunk minden korosztály megtalálja kedvenc bútorát, akár a nappaliba keres ülőbútort, akár a kisszobába. Azért is érdemes ellátogatni hozzánk, mert pomázi üzletünkben két szinten csaknem 200 db ülőbútor található.

Elér minket mindennap hétfőtől-vasárnapig! Ha kérdése merülne fel a vásárlás menetével kapcsolatban, várjuk szeretettel érdeklődését!