New Young sarokkanapé

Akció!
szürke sarokkanapé
szürke sarokkanapészürke sarokkanapészürke sarokkanapé

299,900 Ft 249,900 Ft

New Young kanapé egy igazi egyéniséget maximálisan képviselő kanapé. Kényelemes ülőfelülettel és párnákkal rendelkezik. Ágyazható funkcióval is rendelkezik a bútor, mely nagyon praktikus a mindennapokban is, illetve akkor is ha csak időnként van rá szükségünk. Várjuk érdeklődését a hét minden napján!

Leírás

New Young sarokkanapé, mérete: 280 cm x 235 cm

New Young sarokkanapé egy igazi egyéniséget maximálisan képviselő kanapé. Ár-érték arányban egy kiemelkedően jó választás mindenkinek. Anyagát illetően nagyon jó minőségű műbőrből készült. Nagyon szeretik ezeket a típusokat vásárlóink, mert hasonlít a bőrhöz, viszont az ára egyáltalán nem hasonlít egy egy minőségi bőr bútoréhoz, hanem sokkal kedvezőbb.

Ezeket a típusokat is éveken át lehet természetesen mindennapos jelleggel használni. Elegáns stílusa miatt még irodákba, stúdiókba is szokták venni ezeket a modelleket. Jobbos állásban lehet kapni ezt a New Young sarokkanapét most nálunk, amíg a készlet tart. Mivel német bútorról beszélünk, ezért igazán tartós minőséggel bír ez a darab. ahogy a fotókon is látható ülőfelülete precízen varrott, igazi mestermunka. Erős króm lábai vannak a bútornak, így nagyon sokáig stabil tartást ad. A szürke szín egy igazán divatos választás, ez az egyik legnépszerűbb választás a vásárlóink körében.

Nagyon hasznos, és egyben kényelmes funkció a relax állítható fejtámla. Ezt természetesen mindenki saját magának be tudja állítani, ahogy neki a legkényelmesebb. Gondoljon bele, milyen ideális ez a funkció, hosszabb tv-nézésnél, vagy éppen akkor ha fáradtan lepihen ezen a New Young sarokkanapén. Mivel áruházunk outlet jelleggel bír, ezért a legtöbb esetben pár darabot kapunk minden bútorból. Nálunk minden készleten lévő bútor ki is próbálható az üzletben. amennyiben megszületett a döntés, és szeretnék megvásárolni például ezt a darabot, akkor egyénileg is el lehet vinni. A kiszállítást nyugodtan ránk bízhatja. Amennyiben igényli, megbízható szállító partnerünk rövid határidővel vállalja nagy tapasztalattal a kiszállítását a megvásárolt bútornak. Érdemes kollégáinknál érdeklődni a készletet illetően telefonon, vagy személyesen az üzletben.

Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy nálunk minden korosztály megtalálja kedvenc bútorát, akár a nappaliba keres ülőbútort, akár a kisszobába. Azért is érdemes ellátogatni hozzánk, mert pomázi üzletünkben két szinten csaknem 200 db ülőbútor található.

Elér minket mindennap hétfőtől-vasárnapig! Ha kérdése merülne fel a vásárlás menetével kapcsolatban, várjuk szeretettel érdeklődését!