Saffi sarok ülőgarnitúra

320,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Kiváló textilbőr sarok ülőgarnitúra. Szürke színben, balos állásban vehető meg a bútor, ahogy a fotón is látszik.

Leírás

Saffi sarok ülőgarnitúra,

Kényelem felső fokon, ez a Saffi sarok ülőgarnitúra. De lássuk miért is! Már külsőleg is szembetűnő a modern formatervezés és a divatos kialakítás. Szürke színe nagyon jól passzol szinte minden más színhez.

Textilbőr és szövet kombinációja nagyon egyedivé teszi ezt a szép bútort. Az ülőrésze rendkívül kényelmes szivacsból készült. Biztos lehet abban, hogy, hogy nagyon sokáig tudja örömmel használni ezt a szép ülőgarnitúrát.

Relax fejtámláit kedvére állíthatja több fokozatban, hogy még kényelmesebben tudjon pihenni. Króm lábai időtállóak és nagyon stabilak. Outlet áruházunkban óriási választékkal várunk mindenki szeretettel. Üzletünkben minden korosztály megtalálja amit keres. Két szinten kb 200 azonnal elvihető bútorunk van. Ha bármelyik darab megtetszik, akkor ki is próbálhatja azt ami készleten elérhető. A készletről érdeklődhet telefonon, vagy személyesen is a kollégáinknál.

A kiszállítás nálunk megoldható! Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink nagy odafigyeléssel viszik ki a bútort a megadott címre! Outlet bútorüzlet vagyunk, így nagyon széles nálunk a választási lehetőség. Vannak hagyományos vonalvezetésű bútorok, illetve vannak nálunk kifejezetten modern stílussal bíró ülőgarnitúrák is. Ezért nálunk korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja kedvenc stílusát, és bútorát!

Bútoraink többsége német minőségi import bútor, de előfordulnak hazai vagy prémium olasz garnitúrák is. Mindegyik bútornál a gyártók szem előtt tartották a hosszútávú használatot. Szerencsére hozzánk nagyon sokan már visszajárnak legnagyobb örömünkre, mert nemcsak jó árat tudunk adni a bútorokra, hanem nagyon tartósak is ezek az ülőgarnitúrák. Nincs is annál jobb visszaigazolás, amikor valaki már a harmadik garnitúráját veszi nálunk akár saját részre, vagy éppen egy családtag számára.

Kollégáink az üzletben segítenek a választásban tapasztalatukkal, de telefonon is elérhetőek vagyunk, és érdeklődhet náluk a pontos készletet illetően!

Várjuk hívását ha megtetszett Önnek a Saffi sarok ülőgarnitúra!

Telefonon és személyesen is elér minket hétköznap és hétvégén is! Ne habozzon, jöjjön el akár már ezen a héten üzletünkbe, és vásároljanak egy prémium bútort!

mérete: 210 cm x 270 cm