Sanfino sarokkanapé

535,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Látogasson el személyesen kanapé áruházunkba és találja meg álmai kanapéját. Ez a minőségi sarokkanapé jobbos állásban kapható, és rendelkezik ágyazható funkcióval is. Relax támláit kedve szerint állíthatja be úgy, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Hétvégén is várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Leírás

Sanfino sarokkanapé ágyazható funkcióval.

Komplett ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák kaphatóak nálunk. Üzletünkben több mint 200 db bútor kapható.

A bútorok német import darabok, melyek nagyon jó minőséggel bírnak. Tájékozódjon rendszeresen frissülő honlapunkról! Ha kérdése lenn hívjon bennünket a megadott elérhetőségeken!

Az egész család számára ideális döntés a Sanfino sarokkanapé. Anyaga kellemes tapintású, minőségi szövetből készült. A szövet barnás színű, emiatt is sok vásárló keresi ezt a fajtát. Relax állítható fejtámlái, és oldaltámlái vannak, ezek nagyon nagy kényelmet biztosítanak, ha hátradőlünk az ülőgarnitúrán. Ha személyesen bejön hozzánk, az üzletbe, ki is tudja próbálni milyen érzés helyet foglalni ezen a prémium minőségű ülőgarnitúrán.

Adottságai miatt sok család keresi ezt a fajtát. Egy ilyen szép és letisztult bútor alapjaiban meghatározza a nappali képét. Igazából modern stílusa, és klasszikus kialakítása miatt a legtöbb stílusú otthonba jó szívvel tudjuk ajánlani. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, így ha vendég érkezik hamar kész a fekhely.

Luxus kivitel kimagaslóan minőségi anyagokból. Szeretettel várjuk Önöket kanapé áruházunkban.