Vibrato L

424,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Vibrato L sarokkanapét: kényelem, funkcionalitás és stílus egyben. Az ágyazható funkcióval és integrált ágyneműtartóval rendelkező kanapé különleges élményt kínál, míg az állítható fejtámlák a mindennapi kényelmet biztosítják. Kapható jobbos és balos kivitelben, valamint széles választékban textilbőrből, SOFTCLEAN szövetből és valódi bőrből.

Méretek: 270×175 cm
Jellemzők: Ágyazható, opcionális ágyneműtartó.

Leírás

Vibrato L Sarokkanapé - A Kényelem és Elegancia Tökéletes Egyensúlya

A Kanizsa Trend márkának köszönhetően bemutatjuk a Vibrato L sarokkanapét, mely a kifinomultság és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja. Ez az ülőgarnitúra a modern dizájnt a hagyományos komforttal ötvözve készült, ami egyaránt ideális azok számára, akik szeretnének egy stílusos darabot otthonukban, és azoknak, akik a mindennapi használat során sem szeretnének kényelmi funkciókról lemondani.

Ágyazható funkció: A Vibrato L sarokkanapé különleges tulajdonsága az ágyazható funkció, ami tökéletes választás azoknak a pillanatoknak, amikor váratlanul vendégek érkeznek. Az integrált ágyneműtartó pedig kiváló tárolási lehetőséget biztosít az ágynemű és a párnák számára.

Állítható fejtámlák: Három különálló, racsnis, fokozatosan állítható fejtámla garantálja a kényelmet és a rugalmasságot, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pozíciót.

Személyre szabhatóság: A Vibrato L alakú sarokkanapé jobbos és balos kivitelben is elérhető, így bármelyik helyiségbe könnyedén beilleszthető.

Szövet és anyag választék: A Vibrato L kárpitozási lehetőségek széles skáláját kínálja. Választhat a kifinomult textilbőr, a prémium minőségű, könnyen tisztítható SOFTCLEAN szövet és a luxus érzetet kínáló valódi bőr között.

Jellemzők:

  • Típus: L alakú sarokkanapé
  • Funkciók: Ágyazható és opcionális ágyneműtartó
  • Méretek: 270x175 cm (Vibrato I.)
  • Huzat: Különböző szövetek és bőrök közül választhat

A Vibrato L alakú sarokkanapé a kényelem, a funkcionalitás és a dizájn tökéletes harmóniáját kínálja. Ha a legjobbat keresi otthonába, nem kell tovább keresnie!