Zsákszövet U-alakú sarokkanapé akciós áron

330,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Zsákszövet U-alakú sarokkanapé, jobbos kivitelű kárpitos bútor Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Hívja kollégáinkat a pontos készlet miatt! Elérhetőek vagyunk személyesen és telefonon is! Outlet áruházunkban 2 szinten kb 200 ülő bútor kapható!

165cm x 300cm x 190cm

címünk elérhetőség

Leírás

Zsákszövet U-alakú sarokkanapé mérete: 165cm x 300cm x 190cm

A zsákszövet huzattal bevon bútorok általában a leginkább strapabíróbak, hiszes hosszú évek tapasztalatai alapján is tartósak maradtak. Az U-alakú garnitúrák nagyon praktikusak, hiszen az egész család kényelmesen elfér rajtuk...  Az ágyazható funkciónak köszönhetően még nagyobb fekvőfelületté alakíthatóak.

Próbálja ki személyesen, jöjjön el szaküzletünkbe, ahol számtalan hasonló kanapékat találhat nálunk.

Az ár a készlet erejéig érvényes, kérjük érdeklődjön a készletről telefonon, vagy személyesen.

elérhetőségünk

Ha szeretnél egy minőségi ám megfizethető sarokkanapét, akkor ez remek választásnak fog bizonyulni.

Ennek a zsákszövet U-alakú sarokkanapénak a mérete: 165 cm x 300 cm x 190 cm, így nyugodtan el tud rajta férni az egész család.

El kell mondjuk, hogy a zsákszövet huzattal bevont bútorok általában a leginkább strapabíróak, mivel hosszú évek tapasztalatai alapján is tartósak maradtak. Több tíz évre vásárolsz, ha emellett a kanapé mellett teszed le a voksod.

Még nagy megterhelés alatt sem lesz semmi baja, így lehet nagyobb társaságok kényelmes ülőhelye ez. Mint azt minden bizonnyal Te is jól tudod az U-alakú garnitúrák nagyon praktikusak, hiszen az egész család kényelmesen elfér rajtuk. És van még egy nyomós érv, hogy miért ezt válaszd, mégpedig az, hogy ágyazható funkciója is van ennek révén még nagyobb fekvőfelületté alakíthatóak.

Nem kell aggódj, hogy mi van ha nincs elég fekvőhely a lakásodban és a vendégnek szállodába kell menjen, ez a kanapét magabiztosan bevetheted, a vendéged jól fog rajta pihenni. Sőt nem túlzás ezt nap, mint nap beágyazni és rajta aludni, nagyon kényelmes kialakításának köszönhetően.

A foltok miatt sem kell aggódni, hiszen ennek az anyagja könnyen tisztítható és semmi nyom nem marad. Különösen jól jön ez a tulajdonság akkor, ha vannak gyerekek a családban, vagy ha nagy partizó vagy és szereted a nagyobb összejöveteleket.

A lakásod stílusához biztosan fog illeszkedni, hiszen ez a világos színpompásan megy a legtöbb nappali bútorhoz. Próbáld ki személyesen, gyere el szaküzletünkbe, ahol nagyon sok hasonló kanapét találhatsz.

Az ár a készlet erejéig érvényes. Kérünk, érdeklődj a készletről telefonon, vagy személyesen, munkatársaink kedvesek és a kérdéseidre készséggel tudnak felelni. Ne habozz, válassz minket, válaszd a minőséget Te magad is!