7920 U-form, kanapé

434,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

7920 U-form, kanapé kialakítása vonalvezetése minimalista stílusú, mely otthona méltó dísze lehet. A szövet nagyon kellemes tapintású, élvezet rajta helyet foglalni. Mérete alkalmassá teszi arra, hogy az egész család pihenését biztosítsa! Várjuk érdeklődését mindennap!

Elfogyott

Leírás

7920 U-form, kanapé kialakítása vonalvezetése minimalista stílusú, mely otthona méltó dísze lehet. A fényes króm lábak extra eleganciát kölcsönöznek a kanapé számára. Anyaghasználata textilbőr, színvilága sötét szürke. Elrendezését tekintve u-alakú, mely kellemes beszélgetések tökéletes színhelye lehet. Alacsony háttámlás, kartámasz funkcióval, fekvő és ágyazható funkcióval rendelkezik. A termékkel kapcsolatban keresse értékesítő kollégánkat.
Mérete: 240×170×330

7920 U-form, kanapé

Kisebb lakásokba a legjobb választás ez a kanapé, hiszen ez egy olyan kanapé, mely szükség esetén ággyá alakítható. Az ilyen típusú bútorok esetében lényeges, hogy a fekvőfelület kényelmes legyen, mivel egyetlen éjszaka is elég egy nem megfelelő ágyon ahhoz, hogy elgémberedett nyakkal, fájó derékkal ébredjen az ember.

Ám ha emellett a kanapé mellett döntesz nem sem elgémberedett nyakkal sem fájó derékkal ébredni, hiszen ez ideális fekvőfelülettel rendelkezik egyenletes, nem érezni rajta az egyes elemek összeillesztésének határát. Remek választás ez akkor is, ha szeretnél két plusz fekvőhelyet a lakásba, de akkor is ha nap mint nap te magad szeretnél aludni rajta.

7920 U-form, kanapé kialakítása vonalvezetése minimalista stílusú, s ennek köszönhetően lakásod méltó dísze lehet és az is lesz. Fényes króm lábakkal van ellátva, ez extra eleganciát kölcsönöz a kanapé számára. Anyaghasználata is az eleganciát képviseli textilbőr, színvilága sötét szürke.

A textilbőr egyik nagy előnye a többi anyaghoz képest, hogy könnyedén lehet tisztán tartani, nem kell szakértelem ahhoz, hogy egy esetleges foltot ki tudj szedni. Elrendezését tekintve U-alakú, mely kellemes beszélgetések pompás színhelye lehet, hiszen az U alak miatt egymás szemébe is lehet nézni nem kell a fejünket erőltetni nem kell hajolni, hogy lássuk az aktuális beszélőpartnerünket.

Alacsony háttámlás, kartámasz funkcióval ezek mind a kényelmet szolgálják, hiszen egy kanapénál az is nagyon fontos, hogy kényelmes legyen. Egy fárasztó programmal teli nap után nincs is kellemesebb érzés, mint elterülni ezen, mint már említettük fekvő és ágyazható funkcióval is rendelkezik. Mérete: 240 × 170 × 330. A termékkel kapcsolatban keresd értékesítő kollégánkat, aki készséggel felel minden kérdésedre. Szakszerű választ és gyors kiszolgálást kínálunk a lehető legjobb minőséget és árat képviselve immár több éve már.

Akciós kanapék és ülőgarnitúrák áruháza