Alexis kanapé

334,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Alexis kanapé mely azonnal vonzza a tekintetet, modern minimalista megjelenésével a nappali látványát képzi, barátságos mégis tekintélyt parancsoló megjelenésével. A fehér és a fekete kiváló találkozását látjuk ebben a kanapéban. Várjuk érdeklődését a hét minden napján!

Elfogyott

Leírás

Alexis kanapé mely azonnal vonzza a tekintetet

Kanapék, sarokgarnitúrák igazán széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján, hétfőtől-vasárnapig!

Személyesen az üzletünkben nézheti meg ezt a prémium fekete-fehér kanapét. A képen jobbos kivitelt lát, ezt is tudja megvásárolni üzletünkben, ha eljön hozzánk. Kollégáink minden kérdésére válaszolnak és segítenek kiválasztani azt a bútort, amelyik leginkább illeszkedik az elképzeléséhez.

Anyagát illetően tartós minőségű szövetből készült, melyet a mindennapokra terveztek. Származását tekintve német import bútor.

Modern minimalista megjelenésével a nappali látványát képzi, barátságos mégis tekintélyt parancsoló megjelenésével. A fehér és a szürke kombinációja melynél manapság nem lehetne divatosabbat használni. Alacsony háttámlás kialakítás, kartámasz funkcióval, és fekvő funkcióval. Az ülőfelület kellemes tapintású szövet alatt rugós kialakítással, míg a lábazat textilbőr kárpitozást kapott.

A kiszállításban tudunk segíteni, az egész ország területén! A pontos készlet miatt keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken! Várjuk hívását!

Termékinformációval kapcsolatban hívja értékesítő kollégánkat! Látogassa internetes oldalunkat!

akciós outlet áruház elérhetősége