7923 sarok – kanapé

284,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

7923 sarok – kanapé modern megjelenés, látványos formavilág jellemzi. Szürke szövettel érhető el a bútor, mely jobbos kialakításban kapható. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. Várjuk érdeklődését! A kiszállításban tudunk segíteni!

Elfogyott

Leírás

7923 sarok - kanapé modern megjelenés, látványos formavilág jellemzi. Kellemes puha felülettel kápráztat el mindenkit. Anyaghasználata szövet, színvilága pedig a lehető legdivatosabb, azaz szürke. Kartámasz funkcióval rendelkezik. Erős szerkezetre épített, stabil lábakon áll. Alacsony háttámlás kialakítással, továbbá mint ma már szinte minden kanapé ez is rendelkezik ágyazható funkcióval, így nyugodtan fogadhatunk vendégeket otthonunkba, mert ezen a kanapén is bárki kényelmesen alkat.

7923 sarok - kanapé

Kész az új lakás, már a nappali is be van rendezve, de valami hiányzik?

Egy kanapé! Ez nélkülözhetetlen része egy barátságos, kényelmes nappalinak, hiszen ezen lehet egy fárasztó napot követően megpihenni, kinyújtózkodni, de a nagy beszélgetéseket is ezen lehet megvalósítani.

A 7923 sarok - kanapé modern megjelenés, látványos formavilág jellemzi, így lehetsz biztos abban, hogy tökéletesen fog illeni a te otthonodba is. szinte nincs is olyan hangulatú nappali ahová ezt ne lehetne elhelyezni. Kellemes puha felülettel kápráztat el mindenkit, kicsitől nagyig mindenki csak jól fogja érezni magát azokon a perceken melyeket ezen tölt. Olvasni, tanulni, laptopozni vagy esetleg TV-t nézni a legjobb ez minderre.

Anyaghasználata szövet emiatt nem kell feszengj amiatt, hogy mi lesz ha valami véletlen folytán kiborul valami rá, hiszen jól tisztítható. A színvilága pedig a lehető legdivatosabb, ami megy mindenhez, azaz szürke.

Alacsony háttámlás kialakítással, kartámasz funkciónak köszönhetően a kényelem még hangsúlyosabb szerephez jut. Időtálló darab ez, amely több tíz évig szépen megőrzi kinézetét erős szerkezetre épített, stabil lábakon áll. Mint ma már szinte minden kanapé ez is rendelkezik ágyazható funkcióval, így nyugodtan fogadhatunk vendégeket lakásunkba, mert ezen a 7923 sarok – kanapén bárki kényelmesen alhat, minden megvan benne, amit egy kanapé tudhat.

De ha szeretnéd, használhatod minden nap ágyként, hiszen rendelkezik egy kényelmes ágy tulajdonságaival, de nappal a legtutibb kanapévá tudod varázsolni különösebb megerőltetés nélkül. Felhasználóbarát felülettel rendelkező online áruházunkban ez csak egy a sok minőségi kanapé közül, megéri itt szétnézni egy héten többször is.

Rendszeresen frissítjük kínálatunk és a legjobb darabokat hozzuk el neked páratlan jó áron. immár több éve annak, hogy online is elérhetsz minket, de személyesen is szeretettel várunk áruházunkban. A pontos programunkat és további részleteket megtalálod az elérhetőség nyitvatartás fülre kattintva!