Winner kanapé

384,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Winner kanapé elektromos relax funkcióval, a páratlan minőséget és eleganciát képviseli, a modern otthon elengedhetetlen berendezési tárgyaként. Kellemes színvilág jellemzi ezt a bútort, mely nagyon jól passzol más színnel rendelkező bútorokhoz! Elér bennünket a hét minden napján!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Winner kanapé elektromos relax funkcióval, a páratlan minőséget és eleganciát képviseli, a modern otthon elengedhetetlen berendezési tárgyaként.

Kellemes színvilág mely az ülőfelületen szürke, az alsó rész kialakítása pedig fehér, hengeres fém lábakra építve. Anyaghasználatánál is a használhatóság volt az elsődleges szempont, hiszen az ülőfelülete zsákszövet, mely nagyon strapabíró, illetve alsó felületén könnyen tisztántartható textil szövet. Több személy kényelmét szolgálja.

Nagy akciókkal és hatalmas választékkal várunk minden kedves vásárlót üzletünkben. Nálunk jó eséllyel megtalálja kedvenc ülőgarnitúrát, ahol több mint 200 féle ülőgarnitúra kapható.

Bútoraink a készlet erejéig elvihetőek, a kiszállításban is tudunk segíteni. Ülőgarnitúráink német import bútorok, amelyek kiváló minőséggel bírnak. Fontos hogy elsősorban outlet bútoráruház vagyunk így minden ülőgarnitúránkból pár darab darab van készleten.

Amennyiben szeretne kérni háthoz szállítást, akkor azt az üzletben a vásárlás alkalmával tudja egyeztetni kollégáinkkal. Budapesten belül, és vidékre is vállaljuk a bútorok kiszállítását. A szállítási idő átlagosan 3-7 nap szokott lenni.

Termékinformációval kapcsolatban kérjük érdeklődjön!