Agadir sarokkanapé

294,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Minőségi sarokkanapé, jó minőségű textilbőr karfákkal, és erős szövet ülőrésszel. Hátradőlve a bútoron megtapasztaljuk, hogy párnái rendkívül kényelmesek. Egy ilyen különleges bútor azonnal a nappali dísze lesz. Kollégáink várják Önt mindennap! Outlet áruház vagyunk, így készletünk gyorsan cserélődik mert minden bútorból pár darab érkezik.

Leírás

Agadir sarokkanapé,

Kiváló textilbőr, ötvözve minőségi szövettel, ezt mind tartalmazza az Agadir sarokkanapé. Külsőre is rendkívül megnyerő ez a szép és igényes sarokkanapé.

Ki ne szeretne egy ilyet otthonra, hiszen rendkívül feldobja a nappali hangulatát egy ilyen igényes és elegáns bútor. A világos szövet remek összhangban van a sötétebb textilbőrrel. Mindkét anyag esetében helytálló az a megállapítás, hogy igen tartós minőséget képviselnek. Ez persze természetes, hiszen német sarokkanapéról beszélünk. Ahogy a képen is látható, balos állásban kapható a bútor. Ezt úgy értjük, hogy ha szemben állunk a sarokkanapé hosszabb részével, akkor a bútor rövid része a bal kezünk felé esik.

Elsősorban outlet bútorbolt vagyunk, így a széles választék mellett kedvező árakat is tudunk biztosítani! Általában egy szállítmánnyal minden bútortípusból fajtánként egy-két darabot kapunk. Így kollégáinktól telefonon, és személyesen is kaphat információt a pontos készletről!

A több méretben és különböző stílusban lévő párnák, kényelmi és dekorációs célt is szolgálnak. Ha kérdése van, hívja kollégáinkat és érdeklődjön az aktuális készletet illetően!

Célunk, hogy minden vásárlónknak minőséget adjunk megfizethető áron! Kedves vásárlóinkat minőségi bútorokkal várjuk üzletünkben! Bútoraink között megtalálható német import bútor illetve hazai gyártású minőségi bútor is. Mindegyik bútor esetében kiemelendő, hogy a készítők kifejezetten törekedtek arra, hogy hosszútávon is élmény legyen a bútor használata. Ehhez persze elengedhetetlenek a minőségi anyagok, illetve a kifogástalanul működő funkciók a garnitúráknál. Ilyen funkció például a relax funkció egy bútornál, vagy éppen a praktikus ágyneműtartó, vagy vendégágy rész. A bútorok kiszállításában tudunk segíteni. Nemcsak Budapesten belül, hanem egész Magyarország területén vállaljuk szállító partnereink segítségével a bútorok kiszállítását! Ezt a legtöbb esetben 2-7 nap között tudjuk vállalni de maximum 10 napon belül. Nagy tapasztalattal rendelkeznek kiszállító kollégáink is, és nagy odafigyeléssel viszik ki a megadott címre a megvásárolt bútort.

Várjuk hívását hétköznap és hétvégén is! Munkatársainkat eléri telefonon és személyesen is!

mérete: 300 cm x 190 cm