Launge sarokkanapé

500,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Ágyazható sarokkanapé luxus kivitelben! Igazi prémium kategória, mely balos állásban érhető el. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Ezt a zsákszövet sarokkanapét sokáig tudja majd használni családjával! Várjuk érdeklődését!

 

Elfogyott

Leírás

Zsákszövet sarokkanapé 325 x 180 cm ágyazható bézs színben.

Ülőgarnitúrák, kanapék nagy választékkal kaphatóak üzletünkben. Nálunk biztosan megtalálja kedvenc ülőgarnitúrát, hiszen több mint 200 féle ülőgarnitúra kapható melyek azonnal elvihetőek, és kiváló minőséggel bírnak.

Ágyazható résszel is rendelkezik a Launge sarokkanapé. Balos kivitelben kapható nálunk, amíg a készlet tart! Ez a fehér színű bútor nagyon elegáns hatással bír, igazán modern és elegáns hatása lesz a nappalinak!

Outlet áruházként a legtöbb bútorunkból pár darab van az üzletünkben melyek várakozás nélkül elvihetőek. Bútoraink német import bútorok melyek kiváló minőséggel bírnak.

A kiszállításban szállító kollégáink nagy tapasztalattal állnak rendelkezésére! A kiszállítást általában 2-8 nap között tudjuk vállalni! A nálunk vásárolt bútorokat országosan ki tudjuk szállítani! Várjuk érdeklődését, hétköznap, és hétvégén is! Figyelje weboldalunkat rendszeresen, mert itt tájékozódhat akciós kínálatunkról, illetve az új készletről!

Vegye meg nálunk ez a kiváló bútort az akciós készlet erejéig! Elér minket a hét minden napján hét közben, és hétvégén is!