Dani sarokkanapé

365,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Dani sarok a tökéletes választás a minőségi elvárásokkal szemben. Igazán mai, igazán modern és letisztult vonalakkal rendelkezik. Minimalista nappali díszeként szolgál. Rendelkezik ágyneműtartóval is a bútor, valamint ágyazható rész is van benne. Relax állítható fejtámláival tovább tudjuk fokozni kényelmünket!

Elfogyott

Leírás

Dani sarokkanapé a tökéletes választás a minőségi elvárásokkal szemben.

Igazán mai, igazán modern és letisztult vonalakkal rendelkezik. Minimalista nappali díszeként szolgál. Sötét színvilágot képvisel, kényelmes ülőfelületet biztosít, alacsony háttámlás, állítható relax funkcióval. Továbbá kartámasz funkcióval, és fekvő funkcióval. Anyaga szövet kellemes tapintással. Szerkezetileg stabil, és fa lábazatra épített. Ágyazható és ágyneműtartóval is rendelkezik.

Mérete: 165×278 cm

 

Dani sarokkanapé a legjobb választás a minőségi elvárásokkal szemben. Nagyon mai, nagyon modern és ami még fontos lehet letisztult vonalakkal rendelkezik. Épp ezért leginkább a minimalista nappali díszeként szolgál.

A kanapék, heverők, fotelok ma már nélkülözhetetlenek és egy otthonból sem szabad hiányozzanak a mai világban! Ennek a sarokkanapénknak a fő funkciója, hogy megadják neked, és családodnak is a pihenést, és a kényelmet, hiszen nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után egy kényelmes kanapéra ülni. Azt le lehet szögezni, hogy a kanapék esetében a választás első és fő szempontja a kényelem, ami talán a legfontosabb minden bizonnyal ez megelőz minden mást.

Ám a kényelem szubjektív és szinte mindenkinek mást jelent.

Van, aki a keményet van, aki a süppedős, puhát szereti, de van olyan is kinek a párnák armadája jelenti a kényelmet. Sokaknak fontos a karfa és olyan is van, akinek inkább egy praktikus karpárna garantálja a kényelemet! Ami biztos, hogy ez a képen látható DANI SAROKKANAPÉ biztosítani tudja a legtöbbünk számára a kényelmet. Sokan elférnek rajta és a tisztítása is egyszerű. Remek érzés lesz ezen TV-zni, olvasgatni rajta, esetleg tanulni. Van még egy érv, hogy miért ezt válaszd: akár alvásra is lehet használni, akár minden nap!

De csak ha a vendégeidet szállásolnád el olykor- olykor rajta arra a célra is jó, tökéletesen megfelel. A design sem elhanyagolható egy ilyen ülőalkalmatosság esetében, ami meghatározhatja akár egész otthonod hangulatát is!

Ez a kanapé igazán mai, igazán modern és letisztult vonalakkal bír, ahogy azt a képeken is lehet látni, sötét színvilágot képvisel, kényelmes ülőfelületet garantál, alacsony háttámlás, állítható relax funkcióval, rendelkezik még kartámasz funkcióval, és fekvő funkcióval. Anyaga szövet kellemes tapintással mely könnyen karban tartható, szerkezetileg stabil, és fa lábazatra épített. Ágyazható, ami még egy fontos érv mellette és ágyneműtartóval is rendelkezik. Mérete figyelemreméltó: 165 × 278 cm.

 

Elérhetőségéről érdeklődjön: 06 30/8-622-658