Alis U-formájú kanapé

321,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

U alakú kanapé, jó minőségű textilbőrből. Króm lábakkal rendelkezik a bútor, így biztos lehet abban, hogy sokáig stabil lesz a bútor. Elérhetőek vagyunk hétvégén, és hétköznap is! Várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

Alis U-formájú kanapé textilbőr huzattal.

Fontos tudnia, hogy az a műbőr valódi Német minőségű termék, így biztos lehet a tartósságában és minőségében.

Ez a szép Alis u-formájú kanapé textilbőr huzattal van ellátva. Fontos elmondani, hogy az a műbőr valódi Német minőségű termék, így biztos lehetsz annak a tartósságában valamint minőségében.  Ha szereted a társaságot akkor ez a neked való választás, hiszen sokan kényelmesen el  tudnak rajta férni.

Az U formának köszönhetően egymás szemébe is lehet nézni a beszélgetések alkalmával, így még kellemesebbek lesznek az összejövetelek. Ennek anyagának hála, nem kell azon görcsölj, hogy mi lesz ha egy pohár netán kiborul, hiszen a német műbőr a garancia rá, hogy könnyen ki fogod tudni tisztítani. A színe megy a modern lakásokba az új bútorokhoz remek módon illik és beolvad a környezetbe.

Egy kanapé esetében nem csak konkrétan a kanapé megjelenése, színe, formája fontos. Fontos figyelembe venni a környezetünket, milyen enteriőrt szeretnénk kialakítani, az ehhez szükséges színvilág, forma létrehozása valamint az arányok is mind-mind igen lényegesek. Elég nehéz feladat eltalálni a tökéletes összhangot, 8 emberből esetleg 3 képes rá, ami jó hír a lakberendezőknek, belsőépítészeknek J.

Az biztos, hogy az Alis u-formájú kanapéval nem tudsz mellé lőni és nem lesz szükséged lakberendezőre sem. Szinte mindenki a kényelmet, komfortot említjük meg, mint legfontosabb szempontot, a kanapéválasztáskor épp ezért meg kell jegyeznünk, hogy ez egy hihetetlenül kényelmes darab, ha egyszer leülsz rá már nem is akarsz egyhamar felállni róla. Fantasztikus érzés egy kényelmes, otthonos és szépen berendezett otthonba belépni és ehhez is hozzájárul a képeken látható kanapénk!

Ár érték arányban is pompás választásnak bizonyul, most még jobb áron kínáljuk neked.

outlet áruházunkban is szeretettel fogadunk téged. Az áruházunk programját is megtalálod itt, de a felhasználóbarát felülettel rendelkező online áruházunk a nap 24 órájában körbenézhetsz és a nagyjából frissített készlettel tudsz körülbelül kalkulálni.

Sajnos napi szintű frissítést nem tudunk biztosítani a weboldal és az áruház készlete között.